2777
2789

نه ارتباطی به بچه نداره. من ۵ سال بعد ازدواجم بچه دار شدم. تازه نه این که ۵سال تو اقدام بوده باشما. اصلا دلمون بچه نمیخواست. خیلی بهمون خوش میگذشت. از اوقات تنها بودنم تو خونه هم راضی بودم. آخرم با کلی شک و تردید اقدام کردیم. البته الان خوشحالن که بچه دارم ولی قبلشم حال خوبی داشتم. شما مشکلت از یه جای دیگه‌ست.

من هفته ای سه روزشو که دانشگاهم بقیه روزا هم خب بیرون کار داریم میریم تفریح نه ها برا کارولی نمیشه ه ...

خب من پشت کنکوریم بیرون هم کار زیاد ندارم برم چیکار

به زور یه بهونه جور میکنم برم بیرون 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ربطی به بچه نداره اتفاقا بخاطر بچه خیلی وقتا مجبوری بیشتر خونه بمونی و این گاهی واقعا کلافه کننده ست...

دلخوشی ای چیزی برا خودت دست و پا کن من بنظرم کار هنری خیلی خوبه هر چی..بافتنی..خیاطی..نقاشی..گلدوزی...اینجور کارا حال آدم رو بهتر میکنن

راستی اسطوخودوس هم برا آرامش هم بارداری خوبه از ۵ تا ۱۵ سیکل یه شب درمیون یه استکان عرق اسطوخودوس بخور..یکماه..زیاد نباید خورد

پیج زهرا عباسی رو تو ایتا دنبال کنی میبینی خیلیا نتیجه گرفتن

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
2805
خب من پشت کنکوریم بیرون هم کار زیاد ندارم برم چیکاربه زور یه بهونه جور میکنم برم بیرون

یعنی تو ۲۴ساعت شبانه روز دلت نمیخواد بری خیابون ی چرخی بزنی؟ 

بری مغازه یه خوراکی بخری یا پلاسکو فروشی یا بازار همینجوری بگردی

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

یعنی تو ۲۴ساعت شبانه روز دلت نمیخواد بری خیابون ی چرخی بزنی؟ بری مغازه یه خوراکی بخری یا پلاسکو فروش ...

دلم که میخواد تنها شوهرم نمیزاره

شما هر روز بیرون میرین

دلم که میخواد تنها شوهرم نمیزارهشما هر روز بیرون میرین

هرروز نه مثلا امروز نرفتم

دیروز مثلا رفتم خونه خواهرم

پریروز رفتم دنبال خواهرزادم در مدرسش

همین چیزای کوچیک

وقتایی هم که از دانشگاه میام کلا حوصله بیرون ندارم

خدایا شکرت واسه دلم که هیچوقت بدِ کسی رو نخواست:)      من بی دفاعم.. 

از چیه یعنی بچه طلاقم هستم میتونه دلیلش باشه

شاید. احساس مفید بودن داری؟ احساس کفایت و ارزشمندی؟ که مثلا بگی آره من این کارو مفید رو انجام میدم. من برای فلان چیز تلاش کردم این نتیجه تلاشمه. من تو زندگیم به این اهداف رسیدم و الان تو موقعیتی قرار دارم که انتظارشو داشتم.