2777
2789
عنوان

چکار کنم خدا منو ببخشه

61 بازدید | 8 پست

سلام بچه‌ها می‌دونم ناامیدی از بخشش خدا بزرگترین گناهه اما من احساس می‌کنم که با وجود اینکه استغفار می‌کنم و پشیمونم از گناهایی که در گذشته انجام دادم هنوز خدا منو نبخشیده آیا کسی تجربه این موضوع رو داشته که احساس کنه خدا هنوز نبخشیدتش من چیکار کنم که احساس گناه دیگه نکنم؟ 

اگه واقعا بابت گناهات متاسفی و به خودت قول دادی دیگه انجام ندی مطمئن باش خدا بخشیده ت

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توبه که دیگه برنگردی به گناهت شیرینی گناه تو دلت نباشه پشیمون باشی دعا کنی خدا ببخشتت روزه بگیری نماز بخونی

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
چرا فکر می‌کنی نبخشیده این فکر از کجا میاد؟

حسقلبی

اللهم لك الحمد کما ینبغی لجلال وجهك و عظیم سلطانك اللهم لك الحمد دائما و أبدا اللهم اغفر خطایانا و انصر مجاهدیننا فی ارضك المقدسة أرض الانبیاء و المرسلین فلسطین ⁦♥️⁩ ربنا یا رب العباد انصرنا فی کل امورنا آمین اشف مرضانا و مرضی المسلمین آمین اللهم اضرب الظالمین بالظالمین و أخرجنا من بینهم سالمین آمین
. احساس میکنم. احساس می کنم دیگه دوسم نداره و صدامو نمیشنوه. گناهام سنگین بوده اخه.

این احساس همون وسوسه شیطانه تا از رحمت خدا ناامیدی کنه 

استاد فاطمی نیا طبق آیه قرآن یا ی حدیث معتبر  میگفتن اگر میخوای بدونی خدا دوستت داره یا نه فقط ی راه داره اینم اونه که ببین وقتی گناه میکتی آیا واقعا ناراحت میشی یا نه 

یکی دیگه از موارد خوندن نمازه اگر داری نمازهات رو میخونی بدون خدا بخشیده و دوستت داره 

نزار شیطان این حس رو بهت القا کنه گناهانت هر چند بزرگ باشه هرگز از رحمت خدا بزرگتر نیست اگر از ته دل پشیمون باشی هر وقت یاد اون گناهان بیوفتی غم و اندوه و پشیمونی تو قلبت و وجودت حس کنی و سعی بر جبرانش کنی شک نکن اصلا این توفیق از طرف خودشه وگرنه ما کی می‌تونستیم توبه کنیم