2777
2789
عنوان

یه پسره مزاحمم شد شکایت کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 3798 بازدید | 141 پست
بزار بشه اگر شوهرم میومد میدید چی اگر یکی میدید و منو میشناخت چی

زیادی جوگیر شدی
همینکه پسره ترسید بسشه
اینجوری نکن بعدا براش کلی مشکل بوجود میاد
خریت کرد همین

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ده دیقه طول داد

والا اینجا نیم ساعت تازه میاد
بعد یه ساعت میفهمه چیشده
😂 خیلی خوب اومده جونِ تو

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

😂 پسره بچه سال بوده یه گهی خوردهتو ببخش این بعدا براش سوء سابقه میشه

عزیزم اگر شوهرم میومد چی میدید کنارش نشستم چی باید همچین ادمای یاد بگیرین گوه زیاد تر از دهنشون نخورن

2805

یه بار نامزدم میخواست تو محیط باز کنار آب واسم تولد بگیره 

بعد ما دوتایی رفتیم 

کیکو داد دستم خودش رفت بستنی و آب میوه و..بگیره 

منم با کیک یه گوشه نشسته بودم 

یه پسره اومد انگار مست بود گفت تنهایی تولد گرفتی ترسیدم جواب ندادم 🤣بعدم گفت برو اونور تر بشین اینجا خلوته اون پایین تر چندنفر نشستن مشروب میخورن خطرناکه منم گفتم مرسی منتظر یکیم الان میاد 

بعد همونجا وایساده بود بعد که نامزدم اومد رفت پیشش 

گفت مواظبش باش چند نفر اینجا مست کردن تنها ولش نکن 😑😑 بعدم رفت 

خدا قشنگ میچینه ❤️🌱

عزیزم اگر شوهرم میومد چی میدید کنارش نشستم چی باید همچین ادمای یاد بگیرین گوه زیاد تر از دهنشون نخور ...

چند سالته ؟

یه بار نامزدم میخواست تو محیط باز کنار آب واسم تولد بگیره بعد ما دوتایی رفتیم کیکو داد دستم خودش رفت ...

بااز ایول به این
🙂 مرامشو عشقه

وا چرا مثلاجوونه ی شوخیی کرده حالامگه چیکار کرده ک ب اینجا کشیدی

نه خب بدون اجازه روی زیرانداز من نشست و گفت تنهایی منم یارت میشم من دوبار گفتم پاشو شوهر دارم نرفت منم زنگ صدوده زدم

نکن اینکارو

پرونده سازی بشه زندگی یه جوون و آیندش نابود میشه خداروهم خوش نمیاد

بچه بوده فکرده مجردی کار خیییلی بدی ام نکرده که بگی اصلا جای بخشش نداره

کارش درست نبوده ولی تااینجاشم خووووب ترسوندیش 

شمااگه دوس نداری تنها پارک نرو منم یبار رفتم دیدم بدرد نمیخوره خداشاهده دیگه تنها نمیرم پارک

ولی این همه شلوغ کاری؟ 

و در آخر مثل خواهرمی بهت میگم کسی و دشمن نکن کینه برداره یهو

اشتباه کرده قطعا مثل چی پشیمونه

موفق باشی🌹🥰

2810