2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
سلام تا هفته دهم فرصت تشکیل هست ، معمولا هشت هفته تشکیل شدهه و تاریخی که توی سونو اول انجام دادی رو ...

من سونو دادم دکتر ناامیدم کرد گفت بچه می افته ، سونو واژینال دادم. گفته ۱۰ روز دیگه تکرار کن. چون جنین دیده نشده .  واژینال دیگه نمی‌خوام برم، چون می‌ترسم بچه‌ای باشه بهش آسیب می‌رسه . سونو معمولی کی برم که حتما جنین دیده بشه ؟ تو این سونو واژینال هیچی برا سن نگفته

من سونو دادم دکتر ناامیدم کرد گفت بچه می افته ، سونو واژینال دادم. گفته ۱۰ روز دیگه تکرار کن. چون جن ...

خدا ان شاءالله برات حفظش کنه عزیزم ، الان هفته چندمی؟

این مدت حتما استراحت کن ، شیاف پروژسترون برات نوشتن؟ 

خدا ان شاءالله برات حفظش کنه عزیزم ، الان هفته چندمی؟این مدت حتما استراحت کن ، شیاف پروژسترون برات ن ...

شش هفته

دکتر ناامیدم کرد گفت میفته.  ولی اونقدر اینجا تو این سایت پیام‌ها رو خوندم چند نفر مثل من بودن، بعداً جنینشون دیده شده. امیدوار شدم.

شیاف ننوشت گفت جنین نباشه بخواد سقط شه دیگه به سختی سقط می‌شه.  اول باید از وجود جنین مطمئن شد.

شش هفتهدکتر ناامیدم کرد گفت میفته. ولی اونقدر اینجا تو این سایت پیام‌ها رو خوندم چند نفر مثل من بود ...

زود رفتی عزیزم ، ممکنه لقاح دیر انجام شدهه با تاریخ اخرین پریودیت متناسب نباشه 

اولین سونو بهترهه هشت هفته انجام بشه! 

طبق تاریخ پریود زیاد معتبر نیست ، الان اگه طبق سونو که گرفتی ۶ هفته باشی ، روز سوم یا چهارم هفته هشت ...

سونو تاریخ نزده 

دکتره هم  اونقدر ناامیدانه صحبت کرد حالم خیلی بد شد تو مطب، هیچی ازش نپرسیدم. نفهمیدم چی به چیه. 

2810