2777
2789
عنوان

رل زیر هیجده سال

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظر من دوستی با جنس مخالف زیر۲۰سال که اشتباهه

اینو بچه نمیدونه که ،باید خانواده ها بگن.متاسفانه خانواده ها بعضیاشون عین و خیالشون نیس و شل میگیرن

بچشون رفت طرف یه بلایی سرش اورد چی؟آینده و گذشته ی اون بچه رو خراب میکنن

نمیشه واقعا اونم بچه های دبیرستانی نمیتونن همزمان رابطه و کنکور و نهایی رو مدیریت کنن و پیشرفت کنن

من ک والا چرا میتونم نمیدونم😂😂😂🫠

در دنیا هیچ چیز ناراحت کننده‌تر از نگران استطاعتِ مالی بودن نیست...!من از آن‌هایی که پول را حقیر می‌شمرند خیلی بدم می آید، این‌ها یا ریاکارند یا احمق...!پول مثل حس ششم می‌ماند که اگر نباشد آن پنج حس دیگر هیچ سودی ندارند...!با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد.

این چرت و پرتا فقط مال فضای مجازیه و یه عده آدم بی فکر برو خانواده های درست حسابیو ببین بچه هاشون تو ...

من دیدگاه بچه ها الان رو گفتم وگرنه من دخترم شش سالشه خودمو همسرم جوری بهش محبت میکنیم ک محبت رو از ی پسره غریبه طلب نکنه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ (وگرنه فحشه ک نثارت میکنم فهمیدی نر الدنگ)

این برا دهه شصت و هفتاد بود الان رل نداشته باشن نمیشه بهشون میگن امل

کاش رل نداشتی بهت میگفتن امل

الان اینطورین که باید نیاز دوست پسرتون رو برآورده کنید وگرنه باهاتون‌نمیمونن 

باهاشون مخالفت میکنی میگن بخاطر این تفکرته که کسی نمیاد سمتت 

خو نیاد به درکککک

بنظر من دوستی با جنس مخالف زیر۲۰سال که اشتباههاینو بچه نمیدونه که ،باید خانواده ها بگن.متاسفانه خانو ...

بعد فک‌کن یکی مث من چشم گوش بسته زیر۲۰ شوهر کنم که اخر عاقبتشم بشه طلاق با یک بچه

احتمالاً مادرش میخواد زودتر ازش خلاص شه

اره باهات خیلی موافقم

منم خیلی اینجور ادما دیدم که بچشونو نونخور اضافی و اویزون میدونن و در تلاشن زود خلاص شن ازش

مخصوصا پر جمعیت ها

بنظرم میتونید رل داشته باشید اما کنارش درس بخونید

چرا باید رل داشته باشه وقتی هنوز سنش کمه و عقلش قد نمیده و بچه س 

چرا وقتی میتونه روی آینده ش سرمایه گذاری کنه درگیر این کارای مسخره بشه 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️
خب یه بار تجربه کنه ببینه چیه دیگه بزاره برا بعدا یه پسر چیه که برا نبودش به یکی بگن امل

اگ تجربه کنن گرفتارش میشن 

دیگه دیدگاه بچه ها الانه 

❌درخواست دوستی ممنوع❌ (وگرنه فحشه ک نثارت میکنم فهمیدی نر الدنگ)

چرا باید رل داشته باشه وقتی هنوز سنش کمه و عقلش قد نمیده و بچه س چرا وقتی میتونه روی آینده ش سرمایه ...

من مخالفش نیستم ..

اون موقع همه امریکایی ها دختر رل نداشته باشه تباه بشن 

اون دیدگاه شماست

در دنیا هیچ چیز ناراحت کننده‌تر از نگران استطاعتِ مالی بودن نیست...!من از آن‌هایی که پول را حقیر می‌شمرند خیلی بدم می آید، این‌ها یا ریاکارند یا احمق...!پول مثل حس ششم می‌ماند که اگر نباشد آن پنج حس دیگر هیچ سودی ندارند...!با امکان وجود دادن به انسان، طبیعت مرتکب خطایی بسیار بزرگتر از یک اشتباه محاسباتی شد: طبیعت به جان خودش سوءقصد کرد.

اره باهات خیلی موافقممنم خیلی اینجور ادما دیدم که بچشونو نونخور اضافی و اویزون میدونن و در تلاشن زود ...

بنظرم توجیه دیگه ای نداره،دلیل منطقی که اصلاً،کاش خدا یه آزمون واسه پدر و مادرشدن برگزار میکرد