2777
2789

من زمان اول اول کرونا اینجوری بودم فکر کردم کروناست رفتم دکتر نوار قلب گرفت گفت عصبیه داروی اعصاب بهم داد خوب شدم

همه دنیام دخترام ❤خدایا مراقب بچه هام باش تا همیشه سلامت و شاد و خوشبخت باشن😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من زمان اول اول کرونا اینجوری بودم فکر کردم کروناست رفتم دکتر نوار قلب گرفت گفت عصبیه داروی اعصاب به ...

همیشه تنگ نفس بودی یا گاهی ؟

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
همیشه تنگ نفس بودی یا گاهی ؟

کلا سخت نفس میکشیدم احساس میکردم ریه هام پر هوا نمیشه . هی نفس عمیق میکشیدم گفتم دیگه دارم می میرم اما چند روز قرصامو خوردم کامل خوب شدم

کلا سخت نفس میکشیدم احساس میکردم ریه هام پر هوا نمیشه . هی نفس عمیق میکشیدم گفتم دیگه دارم می میرم ا ...

منم همینطورم ولی باردارم دکتر روانپزشکم قرص هامو کامل قطع کرد

منم همینطورم ولی باردارم دکتر روانپزشکم قرص هامو کامل قطع کرد

آها. چند ماهته؟ دیگه الان که میدونی مال اعصابه نباید استرس بگیری فقط مدارا کن تا زایمانت برسه ان شالله. واسه من زمان کرونا بود گفتم دیگه تموم شد دارم می میرم واسه همین حالم بدتر میشد وقتی خیالم راحت شد ک کرونا نیست بهتر شدم .

آها. چند ماهته؟ دیگه الان که میدونی مال اعصابه نباید استرس بگیری فقط مدارا کن تا زایمانت برسه ان شال ...

ده هفته.اخه بعضیا میگن ممکنه بخاطر بارداری باشه.بخاطر همونه نمی‌دونم دقیقا عصبی یا بخاطر بارداری.دوشنبه نوبت دکتر دارم.دکتر روانپزشک هم رفتم داروهامو تغییر بده گفت اصلا نمیشه مصرف کنی .پانیک و اضطراب مزمن دارم تازه داشت حالم بهتر میشد ناخواسته باردار شدم

ده هفته.اخه بعضیا میگن ممکنه بخاطر بارداری باشه.بخاطر همونه نمی‌دونم دقیقا عصبی یا بخاطر بارداری.دوش ...

الهی.. ان شالله از هرچی که هست زودتر خوب میشی عزیزم .