2777
2789
عنوان

طبیعیه من انقد عاشق دخترمم

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 38 پست
الان هم تقریبا لوس بار اومده ولی به شدت مرتب و منظم خودمم میدونم شخصیت ضعیفی در آینده در انتظارش با ...

خودت رو کم کم اصلاح کن اون باید با هم سن سالاش کار گروهی کرذن یاد بگیره با هم بحث کنن خودش از پس کاراش بر بیاد، بفرستش کلاسهای ورزشی بذار با هم سناش وقت بگذرونه و استقلالشو تقویت کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت رو کم کم اصلاح کن اون باید با هم سن سالاش کار گروهی کرذن یاد بگیره با هم بحث کنن خودش از پس کار ...

با هم کلاسی هاش که بازی میکنه 

خودمو نمیدونم چکار کنم که یکم جدی باشم و احساساتمو حداقل موقعی که بیداره بروز ندم

تو شهری که من زندگی می کنم یه ضرب المثل هست که میگن دختر برای اینکه درست تربیت بشه باید هفت تا مادر ...

اصلا دلم نمیاد سختگیر باشم 

مثلا من اون موقع هم که کوچیکتر بود بجای اینکه دخترم تنبیه کنم خودمو میزدم اما هیچوقت خدا دست روش بلند نکردیم نه خودم ن باباش

با هم کلاسی هاش که بازی میکنه خودمو نمیدونم چکار کنم که یکم جدی باشم و احساساتمو حداقل موقعی که بیدا ...

الان نمیتونی یهو خودتو عوض کنی چون باز بچه گیچ میشه که چرا اخلاقت فرق کرده و افسردگی میگیره. خیلی کم و نامحسوس خودتو عوض کن. هنوز بچه هست خودتو درست کن والا همینجور بری جلو بچت در اینده بدترین ضربه ها رو میخوره و افسردگی میگیره. چون واقعیت جامعه با رفتار شما باهش کاملا فرق داره. اون باید بفهمه ناملایمات وجود دارن و همه مثل مادرش نیستن. نباید وابستش کنی به خودت 

اصلا دلم نمیاد سختگیر باشم مثلا من اون موقع هم که کوچیکتر بود بجای اینکه دخترم تنبیه کنم خودمو میزدم ...

نزنش عزیزم ولی خودت رو هم نزن میخای بچت با اختلال روحی بزرگ شه؟ این چه کاری اخه؟ وقتی کار بدی بچه بکنه بهترین سیاست محروم کردن هست. مثلا قرار بوده چیزی براش بخری کنسل میشه. بعدش که گله کرد میشینی صحبت میکنی که فلان کارت بد بوده.