2777
2789
عنوان

چسبندگی ختنه هرکی تجربه ای داری واسه پسرش بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خبلی چسبیده بود خیلی سخت بود میترسم بچه دوباره زجر بکشه واسه این یه کوچولویه

کلا پوست اون قسمت رو دوباره برداشتن نمیدونی شش ساعت گریه کرد طفلکم بازم میگم خدا از باعث و بانیش نگذره چون یک آدم بیسواد نفهم بود 

ببخشید ولی یادم میوفته اعصابم خورد میشه پسرم الان کلاس دومه

هرچی آرزوی خوب مال تو 
کلا پوست اون قسمت رو دوباره برداشتن نمیدونی شش ساعت گریه کرد طفلکم بازم میگم خدا از باعث و بانیش نگذ ...

پوست اضافه آورده بود ببخشید عکس گذاشتم میتونی برین ببین واسه پسرتون اینجوری بود تو یکی از جواب های که دادم عکسش هس بگین اینجوری بوده یانه

کلش چسبیده بود بدتر از این 😔🥲

ععع یعنی کلا چسبیده بود؟

خوب اشکال نداره دیگه تموم شده میدونم سخته بود ولی بهش فکر نکنین پس منو چی میگین که پسرم ختنه اش باز شد شب با چه مکافاتی رفتیم بیمارستان همون ترسش باعث شد دست بهش نزنم که چسبندگی ایجاد شده که الانم استرشو دارم باز ببرم اینو باز کنن

ععع یعنی کلا چسبیده بود؟خوب اشکال نداره دیگه تموم شده میدونم سخته بود ولی بهش فکر نکنین پس منو چی می ...

کلا اصلا طرفم احمق بود مقصر هم اعتمادی بود که همسرم کرده بود سالها گذشته اما من هیچ وقت یادم نمیره 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
کلا اصلا طرفم احمق بود مقصر هم اعتمادی بود که همسرم کرده بود سالها گذشته اما من هیچ وقت یادم نمیره

میگم عزیزم چسبندگی ربطی به دکترش نداره اگه بهش رسیدگی نکنه میچسبه بد ختنه کردبود یعنی؟

میگم عزیزم چسبندگی ربطی به دکترش نداره اگه بهش رسیدگی نکنه میچسبه بد ختنه کردبود یعنی؟

بله اصلا خوب پوست رو برنداشته بود دیگه چشماش ندیده بود کلا افتضاح انجام داده بود 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
وای وای بگو دیونه وقتی نمیبینی مریضی بچه رو زجر میدی

اگر بگم پدربزرگ احمقش بود باورت میشه؟! 

اگر بگم پنج روزگی نافش رو کند روانی نفهم باورت میشه 

یک عمر حسرت داشته نوه اش رو ختنه کنه شانس قسمت من شد بعد برای دختر خودش رفتن پیش جراح اورولوژی

امیدوارم یک روز تقاص این کار رو بده و دردی بکشه فراموش نشدنی

هرچی آرزوی خوب مال تو