2777
2789

پسرم ختنه اش چسبندگی داره دکتر بردیم با دست باز نشد میشه بگین کسی تجربه اینو داره خیلی سخت بود خیلی استرس دارم از الان تا ببرمش 

واسه پسر من داشت با دست باز شد اگه باز نشه هم خیلی سخت نیست باز کردنش خداروشکر الان فهمیدید وگرنه بزرگ میشد دردسر میشد

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه پسر من داشت با دست باز شد اگه باز نشه هم خیلی سخت نیست باز کردنش خداروشکر الان فهمیدید وگرنه بز ...

اره معلوم میشه قشنگ خیلی استرس دارم تازه داره فهمیده میشه یکمم نمیدونم از چی ترس برداشته می‌ترسه میترسم ببرم بیشتر ترسش انگار باید با تیغ باز کنه خیلی میترسم ببرمش

اره معلوم میشه قشنگ خیلی استرس دارم تازه داره فهمیده میشه یکمم نمیدونم از چی ترس برداشته می‌ترسه میت ...

نگران نباش یک سالگی خیلی چیزی یادش نمیمونه 

خدایا شکرت برای همه ی چیزایی که به من دادی💞                                                

درشت اندامه؟

یکسالشه نه تقریبا ده کیلو میشه واسه پسره آبجیم هم چسبیده بود ولی چون تپل بود اونجوری شده بودش ولی این فرق میکنه گوشتش چسبیده دکتر خودش با دست کشید گفت باید بیارین بازش کنم حالا نمیدونم جراحی میکنه یا نه ولی چسبندگیش کمه 

یکسالشه

پسر منم داشت وای منم خیلی حساس شده بودم البته اول نمیدونستم بردمدکتر اینطور تشخیص داد و با دست یک کم درست کرد و پماد داد و گفت خوبنشه بایدجراحیبشه کلا دکترشخیلیترسوند اتفاقا دکتر معروفی هم هست کدیگه پیشش نبردم.موند ۶.۷ ماه بعد مریص شده بود بردم یک دکتردیگه نگاه کردگفت حساس نشوبزرگشد خوبمیشه ک همین ام شد

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
یکسالشه نه تقریبا ده کیلو میشه واسه پسره آبجیم هم چسبیده بود ولی چون تپل بود اونجوری شده بودش ولی ای ...

دکترشکیه؟

هر چه دلم خواست همان میشودچون از خدای مهربونم میخوام.خدایی ک از رگ گردن نزدیکتره.خدایی ک از پدر و مادر مهربونتره.خدایی ک از همه کس و همه چیز قدرتمندتره
2810