2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کتوتیفن مرگ خاموش اعلام کردن. واسه بچه ها خطرناکه چرا دکترش تجویز کرده... ؟!

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

قرصشو واسه بدن درد میخوردم

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
وای چرا،😭

بازم از دکترت بپرس 

جون بسیاررررر خواب آوره...

هر آدمی، چه پولدار و چه بی‌پول، چه زن و چه مرد، چه پیر و چه جوان ممکن است به بی‌شعوری مبتلا شود. نه باهوش بودن و نه کودن بودن، هیچ‌کدام مانع از ابتلا به این عارضه نمی‌شوند. به عبارت دیگر، بی‌شعوری مرضی است که می‌تواند هر کسی را در هر زمانی، بدون هیچ هشداری، آلوده کند

من بچمو بردم فوق تخصص واسه سرفش اکسپکتورانت داد ،

تاثیر داشت؟دکسترومتورفان چی اونم خوبه ؟

مادر یه عدد دوقلو دختر.👭..آقایون سایت درخواست و نظر نذارن مچکرم
بازم از دکترت بپرس جون بسیاررررر خواب آوره...

نه میدم بچه هام نمیخوابن خیلی

اخه دیروزم بیمارستان بودم همینو گفت بدم برا آبریزش و سرفه شون

نه میدم بچه هام نمیخوابن خیلیاخه دیروزم بیمارستان بودم همینو گفت بدم برا آبریزش و سرفه شون

نمیدونم 

بازم خداروشکر ک خیلی خواب آلو نمیکنه

آره سرفش خوب شد ،البته اگه عفونت داره همراهش باید آنتی بیوتیکم بخوره

آها...نه عزیزم عفونت نداره سرفه خشک هستش فقی

2810