2777
2789
اوف خیلی بده .استرسش زیاده

نترس چیزی نیست دکترت محتاطه 

میخواد مشکلی واسه بچه پیش نیاد از طرفی هم زمان ایده ال زایمان کنی

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۲سالگی دخترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سونو ک کردم اینجور بهم گفت زایشگاه هم رفتم همین حرف تکرار کرد

خیلی عجیبه برام بچه از موعد خودش دیرتر بیاد دنیا تو شکم مدفوع میکنه و باعث مرگ میشه

البته دور ازجون شما و بچتون

«یارب مباد که گدا معتبر شود»«کاربری دست دو نفره»

من بخاطر همین استرس زودتر گفتم به دکترم سزارین شدم 

والا میگن هفته ای یه بار نوار قلبی بگیر و هرروز تکوناشو بشمر من که اصلا یادم نمیمونه چند تا تکون خورده ، تازه بچه من خیلی کم تحرک بود همش نگران بودم 

هرچند جسه اش خیلی ریزه است ولی خدا رو شکر که از نگرانی دراومدم

خیلی عجیبه برام بچه از موعد خودش دیرتر بیاد دنیا تو شکم مدفوع میکنه و باعث مرگ میشهالبته دور ازجون ش ...

عزیزم تا ۳۹ هفته کامل بشه وقت داره اسی 

چرا استرس بهش میدی 

بعضی دکترا واسه احتیاط nst رو هفته های اخر میگن انجام بدین

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تیکر تولد ۲سالگی دخترم
عزیزم حتما زمان درستش نیست بزار زمان خودش برسه دکترا خودشون تشخیص میدن استرسم برا دوتاتون بده

نمی‌دونم چجوره خودمم گیج شدم چون طبق سونو دوازده هفته شنبه باید اتمام بارداری باشه 

ولی طبق سونو الان میگه هفت روز وقت داری

نمی‌دونم چجوره خودمم گیج شدم چون طبق سونو دوازده هفته شنبه باید اتمام بارداری باشه ولی طبق سونو الان ...

من خودم دیدم مادر چهلو دو هفته بوده ولی بچه به ۳۸ هفته می‌خورده اشتباه که هی وجود داره هر چی بچه به زمان خودش بیشتر برسه قوی ترو سر حال تره توم اصلا استرس نداشته باش پیاده روی بکن غذا مقوی بخور انشالا زایمان راحتیو تجربه بکنی مامان خوشگل 

2810