2777
2789
عنوان

خیرات هام برای قطعه ی شهدا😍

| مشاهده متن کامل بحث + 383 بازدید | 61 پست
سلاام خرگوشتون یادمه

ممنونم یه جمله از یک شهید میگید ؟ حالمو خوب کنه؟ از چه شهیدی حاجت محال  گرفتید ؟

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم یه جمله از یک شهید میگید ؟ حالمو خوب کنه؟ از چه شهیدی حاجت محال گرفتید ؟

من دو تا از دایی هام شهید شدن 

هرگز ندیدمشون ولی وقتی میرم سر خاکشون انگار رفتم مهمونی اینقدر حالن خوب میشه 

اجازه بدین کارم تموم بشه یه متن از شهید چمران براتون میذارم 

خیلی قشنگه دلم خواس🥺 قبول باشه

جسارت نباشه کاش بقول دوستمون ببری مثلا پرورشگاه یا خانه سالمندان مطمئنا خیلی خیلیی خوشحال میشن

اخه خیلی دیدم بعضیا سر مزار یه کیسه پر میکنن میبرن. دره صورت کارتون عالیه👏🏻

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

سلام عزیزم

تا عنوان رو دیدم فهمیدم شمایی❤

خدا ب مال و عمرت برکت بدی از این کارا کنی همیشه💚

عزیزم اگه رفتی میشه لطفا برای من خیلی دعا کنی

امروز روز مهمیه برام

آبروم در خطره

از شهدا بخاه واسطه شن من ب حاجتم برسم امروز

ممنون

زیارتتم قبول❤🌹

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

من دو تا از دایی هام شهید شدن هرگز ندیدمشون ولی وقتی میرم سر خاکشون انگار رفتم مهمونی اینقدر حالن خو ...

لطفا برای منم دعا کنید

فقط 20 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

تو رو خدا دعا کن من و آجیم به همه ی حاجتامون برسیم و خدا دلمونو شاد کنه انشالله 🥺

روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....تو رو خدا خیلی دعام کنید انشالله من و عزیزانم به جمیع حاجات دلمون برسیم و خدا دلمونو شااااد کنه انشالله 🥺🙏😭😭😭
خیلی قشنگه دلم خواس🥺 قبول باشهجسارت نباشه کاش بقول دوستمون ببری مثلا پرورشگاه یا خانه سالمندان مطمئ ...

قربونتون 

باید یه فکری هم به حال این مکانهایی که گفتین بکنم البته در حد وسع خودم 

2810