2777
2789
سلام سوگل جان خوبی..من امروز نوبت سونو داشتم نتونستم برم دکتر خودم رفتم یه دکتر دیگه سونو کرد گفت ۷ ...

سلام عزیزم. تو خوبی؟ انگار واقعا 3 تا لتروزول اشتباه بود خیلی زیاده اینقدر،یعنی الان بهت گفته این ماه رو بی خیال باشی ؟ اینطورم که نمیشه این همه دارو خوردی حیف میشه 

جان و جهان من تویی   
سلام عزیزم. تو خوبی؟ انگار واقعا 3 تا لتروزول اشتباه بود خیلی زیاده اینقدر،یعنی الان بهت گفته این ما ...

دکتره گفت نباید ۳ تا اچ ام جی میزدی..اره ۲ تا امپول ازاد سازی برام نوشت ولی چون مریض خودش نبودم تعهد گرفت که اگه زدم و رابطه داشتم ک چن قلو شد با خودمه🤐🤐

اخه میدونی با این همه دارو هم سایزشون هنوز خوب نیست فقط تعدادشون زیاد شده وگرنه بزرگترینش ۱۷ بود..گفت فردا شب امپوله رو بزن..نهایت بشه ۱۸...

استرس چن قلویی دارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتره گفت نباید ۳ تا اچ ام جی میزدی..اره ۲ تا امپول ازاد سازی برام نوشت ولی چون مریض خودش نبودم تعهد ...

خوب لتروزول تعدادش رو زیاد کرده، هاش ام جی اندازه رو بزرگ میکنه 3 تا زدی هم هنوز به اندازه بزرگ نشدن، به نظر من لتروزول باعث شده روزی 2 تا بود کافی بود،سایز 18 هم خوبه خودت می‌دونی به هر حال ممکنه چند تا بگیره، راستش منم بودم ریسک میکردم و اقدام میکردم هر چند شاید درست نباشه 

جان و جهان من تویی   
سلام عزیزم، خوبی؟ چه تصمیمی گرفتی؟ اقدام میکنی؟

سلام عزیزم شما خوبین..بله دیگه اقدام کردم🤕.توکل به خدا..

البته این ماه یه چیزی واسم جالب بود..چن ساعت قبل اینکه امپول ازاد سازی رو بزنم ترشحات زیاد و تخم مرغی داشتم..همون ترشحاتی که موقع ازادشدن تخمک میاد.درصورتی که ماه قبل نداشتم...با وجود این ترشحات بازم امپول رو زدم گفتم یوقت نمونه کیست بشه..دیگه نمیدونم چی بشه

سلام عزیزم شما خوبین..بله دیگه اقدام کردم🤕.توکل به خدا..البته این ماه یه چیزی واسم جالب بود..چن ساع ...

ایشااله که خیره،برات دعا میکنم یکیشون بگیره و نی نی بشه، چاره ای نداشتی باید آمپول رو میزدی که تبدیل به کیست نشه، منم دیروز سونو دادم با اینکه دارو نخورده بودم یه فولیکول 18 میل تو روز دوازده داشتم دعا کن این ماه واقعا همه چیز اوکی بشه 

جان و جهان من تویی   
ایشااله که خیره،برات دعا میکنم یکیشون بگیره و نی نی بشه، چاره ای نداشتی باید آمپول رو میزدی که تبدیل ...

توکل به خدا..۱۸ خوب بوده..ان شاالله شما هم این ماه نینی دار بشی...شبا رحمتو با سیاه دونه‌چرب کن تا آزاد بشه..من روز ۱۱ که رفتم دوتا ۱۷ داشتم..سه تا ۱۶..دوتا هم ۱۵😅😅😅

سلام عزیزم، چه خبر، ان شالله که باردار شدی

سلام عزیزم خوبین شما

نه متاسفانه پنج شنبه پریود شدم دقیقا ۱۷ روز بعد تزریق آمپول مثل ماه قبل..🤕

این ماه دیگه لتروزول نخوردم..شاید ماه بعد باز بخورم

سلام عزیزم خوبین شمانه متاسفانه پنج شنبه پریود شدم دقیقا ۱۷ روز بعد تزریق آمپول مثل ماه قبل..🤕این م ...

منم جمعه صبح پریود شدم، حالم واقعا گرفته شد،بدون دارو فولیکول خوب دارم ولی هیچی به هیچی 

جان و جهان من تویی   
منم جمعه صبح پریود شدم، حالم واقعا گرفته شد،بدون دارو فولیکول خوب دارم ولی هیچی به هیچی

باز شما خوبه من بدون دارو فولی هام از ۱۰ بالاتر نمیرن...من حدس میزنم مشکل از شوهرمه قراره فردا بره آزمایش بده.

توکل به خدا ان شاالله هردو نتیجه میگیریم