2777
2789
عنوان

قمر در عقرب امروز هر کی میدونه لطفا بیاااد❗️❕️

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 31 پست
منی ک اعتقاد ندارماز دیروز پشت سر هم از ساعد ۹شب دارم بدبیاری میارم و بدبختیچ قشنگ واقعا چ قشنگ!!

عزیزم کارای مهم و نباید شروع مرد مثل ازدواج و مسافرتو و اینجور چیزا وگرنه فکزنکنم همینجوری عادی بد بیاری بیاره

بعذم درمورد قمردرعقرب روایت داریم گلم لازم نیست کارخاصی بکنی فقط کا رای مهمتو زمان قمردرعقرب نزار

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
عزیزم کارای مهم و نباید شروع مرد مثل ازدواج و مسافرتو و اینجور چیزا وگرنه فکزنکنم همینجوری عادی بد ب ...

خب الان کدوم جدول درسته؟ برج عقرب یا صورت فلکی عقرب؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم کارای مهم و نباید شروع مرد مثل ازدواج و مسافرتو و اینجور چیزا وگرنه فکزنکنم همینجوری عادی بد ب ...

کار مهمم بود..

و نابود شد

چ میدونسم

فقط دلم میخواد تموم کنم..بسه این زندگیع

خب الان کدوم جدول درسته؟ برج عقرب یا صورت فلکی عقرب؟

نمیدونم منم مثل اسی هردوشو حساب میکنم احتیاطی

با امضای من مشکل دارید هی حذف میکنید؟!😒با اون سایتتون اه😐 فقط اومدم بگم راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
کار مهمم بود..و نابود شدچ میدونسمفقط دلم میخواد تموم کنم..بسه این زندگیع

💔عزیزم نمیدونم چه کاری بود ولی دوباره تلاش کن ایشالا موفق باشی

کد تخفیف ۱۵۰ تومنی اسنپ فود برای غذا ندارید عزیزا؟ اگه نیاز ندارید و میخواید پاک کنید لطفا بهم بدید 😘 ممنون

خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه😒🤭 

💔عزیزم نمیدونم چه کاری بود ولی دوباره تلاش کن ایشالا موفق باشی

هی 

یکی از بچه های اینجا بود

شاید بنظرت مسخره باشه

ولی ما تو اینجا همو پیداکردیمو ی اکیپیم

روزای تلخ و شیرینیو گذروندیم

و امروزم یکی از اون روزای تلخه

درحدی بهم نزدیکیم ک من دوتا از شماره هاشو ،رمز اکانتش و همه چیشو حتی ادرسشم دارم

من از دستش دادم برا مدتی..

من دگ نمیتونم،این اولین بار نیست..

منی ک اعتقاد ندارماز دیروز پشت سر هم از ساعد ۹شب دارم بدبیاری میارم و بدبختیچ قشنگ واقعا چ قشنگ!!

عزیزم از امشب شروع نیشه نه دیشب

صدقه بده الان یه دعاییه رفع بلاست میدارم بخونید

هی یکی از بچه های اینجا بودشاید بنظرت مسخره باشهولی ما تو اینجا همو پیداکردیمو ی اکیپیمروزای تلخ و ش ...

عزیزم ینی باهم قهرید؟ خب تچشروع کن توبهش پیام بده اشتی کنید و تلخیارو جفتتون فراموش کنید اگرم اون ادم ارزش برگشت ندا ه خب فراموشش کن خیلی سخته میدونم ولی سعی کن فراموشش کنی و سرخودتو گرم کنی عزیزم 

یا خدا قمر در عقرب یعنی چی اینا چیه

سرچ کن گوگل

یه پدیده اسمانیه درمورد نجوم و ستاره شناسی و اینا که هر ناه دو سه روز اتفاق میفته و از قدیم اعتقاد بر اینه نحسی میاره سنگینی و باید صدقه بدیم،دعلهای رفع بلا بخونیم ایه الکرسی و احتیاط بلشیم و کارهای مهم رو استارت نزنیم،ادامه عیب نداره شروع نشه کار مهم

عزیزم ینی باهم قهرید؟ خب تچشروع کن توبهش پیام بده اشتی کنید و تلخیارو جفتتون فراموش کنید اگرم اون اد ...

ن بحث قهر نیست

یمدت ب دور شدن از فضای مجازی نیاز داره

ولی من نمیتونم.

ینی چی قمر در عقرب چیزه مهمیه؟

ببیک یا صورت فلکب هست با نام عقرب که یه ستاره به نام قلب العقرب دقیقا وسطشه

و این قلب العقرب یه سری تشعشعاتی داره و زمانی که ماه با قلب العقرب مماس می شه ابن تشعشعات به ماه تابیده می شه بعدم گسیل می شه سمت زمین که می تونه روی نورونای مغز تاثیر منفی بذاره واسه همین می گم تصمیمات مهمتونو اون روز نگیرید

سرچ کن گوگلیه پدیده اسمانیه درمورد نجوم و ستاره شناسی و اینا که هر ناه دو سه روز اتفاق میفته و از قد ...

وای چه چیز عجیبی شما بهش اعتقاد دارین و براتون اثبات شده؟منظورم اینه واسه ادمای عادی این دوره اثبات شده و اتفاقی افتاده؟

2810