2777
2789
عنوان

فقط اونایی ک اراده ضعیف دارن عمل بایپس و اسلیو میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 22 پست
من با همین رژیم فست نتونستم لاغر کنم تازه همراهش حذف قند و شکر هم داشتم

چند وقت رژیم بودین؟ من مجردیام خوب لاغر کردم 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هم از روزه داری جواب گرفتم هم از کتوژنیک ، اما ادامه ندادم ، مجرد بودن اراده م بیشتر بود، بعد متاهلی هم با کتوژنیک عالی کم کردم، الان ب امید خدا شروع کردم و تاالان هم صورتم صاف و صوف شده و هم زاویه دار، کم شدن سایزمم مشخصه ، شوهرم خیلی خوشحاله میگه صورتت کوچولو شده، آدما هرکسی یه جوری ان، ولی واقعا روزه داری عالیه 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
چند وقت رژیم بودین؟ من مجردیام خوب لاغر کردم

رژیم حذف قند و شمر که حدود یکسال بودم اما چون جواب نمیگرفتم هر چند وقت یکبار شدیدتر میکردم 

یعنی هنوزم هستم دیگه به جایی رسوندم که یا دو تا خرما در روز با چایی میخورم یا یک واحد میوه 

یعنی اینجوری نیست هم چایی بخورم هم میوه 

فقط یکیش 

پنج شش ماهه خیلی شدیدتر کردم 

منم قبلا خوب لاغر میکردم تازگی لاغر کردن برام معضل شده 

وگرنه من کل زندگیم زیر شصت کیلو بودم 

الانم سایزم ۳۸ هست با بدبختی و هیچی نخوردن تازه رسیدم به شصت کیلو 

رژیم حذف قند و شمر که حدود یکسال بودم اما چون جواب نمیگرفتم هر چند وقت یکبار شدیدتر میکردم یعنی هنوز ...

خب خیلی عالی هستین الان ، فکر نمی‌کنم چربی داشته باشین ، الان بنظرم باید تمرکزتونو بزارین برای سفت کردن بدن 

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕
عزمزمه به تو هم پیشنهاد میکنم دو هفته روزه بگیری ، مشکل تنبلی تخمدانت حل بشه، توی گوگل سرچ کن تنبلی ...

پیشنهادتو برای خودت نگه دار من ترجیح میدم زیر نظر دکتر باشم تا اینکه به خودم آسیب بزنم بای بای

ྀིྀི😌💅🏻