2777
2789

خیلی حالم بده 😭

تو 13 هفته بهم گفتن ریسک سندروم 1 به 7 داری باید بری امینو 

امینو انجام دادم مشکلی نداشت بچم 

بعد 18 هفته بهم گفتن قطر گردنش زیاده 

دوباره الان رفتم (۲۴هفته) گفتن گردنش دیگه مشکلی نداره 

فقط بچه خیلی ریزه دلیلش هم تا 28 هفته مشخص نمیشه باید روزی دوتا اسپرین بخوری و به تغذیت برسی 

روی صدک 23هستش ضعیفیش و خون رسانی به جفت 

اگه پایین تر بیاد خیلی بد میشه 

خانما تو رو خدا بگین چی کار کنم چی بخورم 

کسی بوده بچش اینجور باشه 

توکل به خدا، تحت نظر باش ولی بدون استرس

من از هفته ۸ آسپرین خوردم

سونو روز آخر بارداریم تو ۳۶ هفته وزن بچه رو صدک ۳ بود

دور سر دو هفته، طول ران ۴ هفته و دور شکم ۶ هفته تاخیر رشد داشت

ولی خداروشکر سالم بود و حتی یکروز هم بستری نبود

سخته

ولی با صبوری میگذره 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
توکل به خدا، تحت نظر باش ولی بدون استرسمن از هفته ۸ آسپرین خوردمسونو روز آخر بارداریم تو ۳۶ هفته وزن ...

وای راست میگی 

چند کیلو بچتون دنیا اومد؟ 

خیلی ریزه ؟ 

از نظر حرکات و حرف زدن و اینا از بقیه بچه ها عقب نبود ؟ 

چند هفته ای ی بار میرفتین سونو؟ 

باید بچه های اینجوریم مدام برد پیش دکتر؟ 

ببخشید خیلی سوال میپرسم اخه خیلی نگرانم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای راست میگی چند کیلو بچتون دنیا اومد؟ خیلی ریزه ؟ از نظر حرکات و حرف زدن و اینا از بقیه بچه ها عقب ...

سونو روز آخر گفت ۱۸۵۰... صدک ۳

ولی یکم بیشتر بود موقع تولد،۲۲۰۰، صدک ۱۰

هر دو هفته سونو می‌دادم 

۱۴ ماهگی به وزن نرمال رسید بالاخره

کلا بچه های پره‌ترم مراقبت‌های پزشکی بیشتری میخوان، چند نوبت تیروئید و بینایی سنجی و شنوایی سنجی بیشتر از بقیه بچه ها دارن

راه رفتن و حرف زدنش و کلا مهارتای رفتاری_حرکتی بچه‌م مشکلی نداشت و سر وقت بود

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
خب خداروشکر خیالم یکم راحت شد 😮‍💨

نگران نباش

ما به عنوان مادر هرکاری بتونیم انجام می‌دیم

بقیه‌شو باید بسپاریم به خدا....