33127 مدیر عضویت: 1402/01/05 تعداد پست: 395 عنوان ناهار چی درست کنم | مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 21 پست میخوام درس بخونم غذای پر زحمت نمیخوام یکمی خورشت خلال دارم ولی کمه یه چیز سبک دیگه هم برای کنارش بگید درست کنم 1403/08/10 | 09:33 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامی_زرشکی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 3002 من بدم میاد اصنمزه نداره انگارشما چطور درست میکنی؟ وای عاشقشم.حیف باردارمم نمیتونم بخورممن دوس ندارم تو دستورش دست ببرم پیاز ورب و....بزنم🤢همونجور ساده فقط با ادویه ش .دوس دارم آبشم زیاد باشه عاشق آبشم
مراببوس عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 994 وای عاشقشم.حیف باردارمم نمیتونم بخورممن دوس ندارم تو دستورش دست ببرم پیاز ورب و....بزنم🤢همونجور ساد ... من احساس میکنممشکل دستور پختهخودشون خیلی خوش رنگ و لعاب میپزنساده ک از گلوم پایین نمیره پسر منم خیلی دوست داره اما نمیدم میگن مضره از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
مامی_زرشکی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 3002 من احساس میکنممشکل دستور پختهخودشون خیلی خوش رنگ و لعاب میپزنساده ک از گلوم پایین نمیره پسر منم خیل ... خیلی خیلی مضره .وسرطان زا.منم باردارم لب نمیزنم با اینکه خیلی دلم میخواد.ولی خیلی دوس دارم اصلا دست خودم نیس.هی میگم کی زازمان کنم دوبسته بخورم😁
مراببوس عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 994 خیلی خیلی مضره .وسرطان زا.منم باردارم لب نمیزنم با اینکه خیلی دلم میخواد.ولی خیلی دوس دارم اصلا دست ... پس چطور خودشون اینقدر میخورن؟ از دورنگی هایِ مردم خَسته ام ، حَق با تو بود ؛ باده پنهان دَر قبا دارند و قران دَر بغل...
مامی_زرشکی عضویت: 1401/10/11 تعداد پست: 3002 پس چطور خودشون اینقدر میخورن؟ ژاپن وکره واینا خودشون رشته شو دستساز درست میکنن.بیرونی ها و بسته بندی شده ها یه نوع واکس بهش میزنن که نچسبه رشته هاش همون ماده بشدت سرطان زا ومضره