2777
2789
عنوان

ینی داره بدنیامیادبچم

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 37 پست
سلام عشقم من زایمان کردم سزارینی شدم خداروشکر به خیرگذشت🥰

سلام عزیزم قدم نورسیده مبارکه.منم طبیعی زاییدم دردم نمی‌گرفت با آمپول فشار زایمان کردم.بعدش دخترم زردی کرد 24ساعت خوابید رو به بهبودی رفت مرخص کردن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای جونم منم ۱۵ابان🥰ساعت ۸وچهل دقیقه صبح الان بیمارستانم تودستگاه زردی داره یکمی دپرسم توچی؟

من یازده و نیم شب بدنیا آمد.زردی از روز بعدش کرد داشت زیاد میشد آزمایش گرفتیم 14.5بود 24ساعت بستری شد رسید 11مرخص کرد الان بهتره خداروشکر.پنجشنبه باز میبرم دکتر معاینه کنه.نگران نباش دستگاه خیلی خوبه بزار بخوابه.منم یه شب دیگه میخوابوندم پایینتر میومد ولی ترسیدم باز آزمایش خون بگیرن آوردم خونت

من یازده و نیم شب بدنیا آمد.زردی از روز بعدش کرد داشت زیاد میشد آزمایش گرفتیم 14.5بود 24ساعت بستری ش ...

سلامت باشه بچت.

من یکم اظطراب گرفتم بعداززایمان وحساس شدم 😥دوس دارم گریه کنم

گریه کن چی میشه منم گریه میکنم روزی دو سه بار و حساس شدم.شوهرم بغلم می‌کنه خوب میشم

ای جونم.انشالله اوکی میشیم جفتمون 

زنده وسلامت باشی خوشبختی وسلامتی وعاقبت بخیری بچه هامونو ببینیم