2777
2789
عنوان

کیا سقط کردن تو رو خدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 53 پست

ما چون جنین درونم هست زودتر حس مادرانمون به وجود میاد..مردا ها وقتی بچه بدنیا میاد به وجود میاد ...همسر خودم گفت وقتی بار اول بچه توی بیمارستان دیدم یک حالی شدم عاشقش شدم .....به پدرش بگو من بدنیاش میارم توی بیمارستان خودت بکشش اگه تونستی بکشی بکشش

الهی همه حال دلشون خوب باشه
تو با سقط کردن فقط صورت مساله پاک کردی ..یک عمر عذاب وجدان دیوانت میکنه..اون بچه داره از وجودت استفا ...

من خودم آدم مذهبی هستم بخدا

ولی شوهرم نه

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من خودم آدم مذهبی هستم بخداولی شوهرم نه

نگاه همین شوهر فردا بگی چرا گفتی سقط کنم هزارتا دلیل و بهانه میاره که نه من نگفتم خودت قبول کردی.. و گردن نمیگیره....دیگه شاید این امتحانت باشه از طرف خدا...مال و اولاد هنیشه وسیله امتحان بنده ها هستن..والا بخدا منم ۵۰۰میلیون الان بدهکاریم ..ولی مگه بدهی بخاطر اون جنین هست که بکشیش...خلاصه از من گفتن با همراهی کردن همسرا تو هن همونقدر سهم داری در کشتن بچت...من مامانم خواست ابجی اخریم سقط کنه ولی تعدا ما زیاده....خلاصه سقط نشد بدنیا اومد و به شوخی گفتیم مامان خواست بکشتت...ایتقد ناراحت شد و کینه گرفت از مامانم گفت من خیلی بی پناه بودن و کوچیک یک جنین که هیچ اراده مداره چطور خواستی این ظلم در حق من کنی و نذاری بیام دنیا و از زندگی لذت ببرم

الهی همه حال دلشون خوب باشه
نگاه همین شوهر فردا بگی چرا گفتی سقط کنم هزارتا دلیل و بهانه میاره که نه من نگفتم خودت قبول کردی.. و ...

تو رو خدا دعا کنید برام هر چی خیره همون پیش بیاد

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

[QUOTE=358812298]تو رو خدا دعا کنید برام هر چی خیره همون پیش بیاد[/QUOT

نگاه همین شوهر فردا بگی چرا گفتی سقط کنم هزارتا دلیل و بهانه میاره که نه من نگفتم خودت قبول کردی.. و ...

ممنون از شما دوست عزیز

از همه ی شما دوستان گلم ممنون

که خواهرانه کمک کردین🥰

سلام چیکار کردی؟

سلام فعلا هیچ

رفتم قرص گرفتم

نمی دونم ایرانی و خارجیش چه فرقی داره باهم

من ۲ تومنی گرفتم