2777
2789
عنوان

کیا سقط کردن تو رو خدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 53 پست
سلام ..نگاه باید قبلش حواستون جمع میکردید ن الان که یک موجود به وجود اومده....شما نمیتونید درباره زن ...

من بخدا میدونم اینها رو

یه دونه بچه دارم که واقعا تنهاست

ولی این ش.و.ه.ر عوضی من قبول نمیکنه

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هر کاری کردم نیوفتادیه عالمه زعفرون همون هفته ۴ خوردم رازیانه دم کردمیه عالمه کار کردم خیلی بپر ب ...

اصلا زعفرون بدرد نمیخوره زنجبیل باز بهتره 

من اولش دارو گیاهی خوردم ۳روز فقط دارو گیاهی خوردم ولی اصلا هیچی ب هیچی تا آشنا پیدا کردم واسم آورد

تو کدوم شهری؟

لرز داشتمالان هم دارم گاهی

من وقتی قرص گزاشتم لرز گرفت تموم تنمو بعدش افتاد خیلی حس بدی بود

برو دارو گیاهی بگیر از عطاری بعدشم از منشی دکتر زنان بپرس راهنماییت میکنه

بگو نمیشه ....دکتر رفتم برا سقط گفت جرم هست هیچ کس اینو گردن نمیگیره بعدم سقط توی خونه خطرناکه ممکنه خونریزی شدید رحمی کنی...و هیچوقت دیگه باردار نشی....نگاه مردا ترسو هستن ..فقط کافی یکم از خطرات اون کار بگی بهشون تمام....شده یک تیکه طلات بفروشی بفروش سونو های بچت بده..دیگه مادر شدن سختی هم داره...به دنیا که بیاد همین بابا عاشقش میشه

الهی همه حال دلشون خوب باشه
بگو نمیشه ....دکتر رفتم برا سقط گفت جرم هست هیچ کس اینو گردن نمیگیره بعدم سقط توی خونه خطرناکه ممکنه ...

دقیقا 

مردا بچه که میاد عاشقش میشن

الهی شمع بشی پروانه شم دورت بگردم... بعدش فوتت کنم خاموش بشی هرهر بخندم:)🖤🚶‍♀️️

تعدا بچه هاتم که زیاد نیست...میدونی من چند سال دکتر رفتم بخاطر یک بچه تا اومد..و میدونی چنتا مادر منتظر خدا بهشون نظر کنه برا بچه...بعد. شما راحت از دستش میدی فقط بخاطر مشکل مالی...خدا توی قران به صراحت گفته بخاطر فقر بچه هاتون نکشید چون روزی دهنده ما هستیم...کاری که دوران جاهلیت با دخترا میکردن زنده به گور الان ما با بهانه این که پول نداریم میکنیم و سقط 

اصلا زعفرون بدرد نمیخوره زنجبیل باز بهتره من اولش دارو گیاهی خوردم ۳روز فقط دارو گیاهی خوردم ولی اصل ...

من ساوه ام

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍

تو با سقط کردن فقط صورت مساله پاک کردی ..یک عمر عذاب وجدان دیوانت میکنه..اون بچه داره از وجودت استفاده میکنه داره رشد میکنه بهت وابسته هست و نیازت داره بعد توومیخوای بکشیش

بگو نمیشه ....دکتر رفتم برا سقط گفت جرم هست هیچ کس اینو گردن نمیگیره بعدم سقط توی خونه خطرناکه ممکنه ...

۱۵۰ میلیون پارسال طلاهام رو دادم به بدهی هاش

هنوزم ۷۰۰ میلیون بدهکاره

شوهرت داشت اون موقع لذت می‌برد فکر اینجارم باید می‌کرد سقط نکن گناه داره

به خدا که زن جماعت بدبخته

تعدا بچه هاتم که زیاد نیست...میدونی من چند سال دکتر رفتم بخاطر یک بچه تا اومد..و میدونی چنتا مادر من ...

نمی دونم واقعا اگه خودم تنها زندگی میکردم نگه میداشتم

2810