2777
2789
عنوان

کیا سقط کردن تو رو خدا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیخواست باید حواسش رو جمع می‌کرد دوماهه دیگه قلب داره اگر سقط کنی خودت خیلی اذیت میشی من یه هشت هفت ...

واقعا نمی دونم چیکار کنم

رحم شما ضعیف بود ؟

من تا حالا سقط نداشتم

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
بچه ام دادی؟اوضاع مالیتون چطوره؟البته ببخشید این سوالا شخصیه نباید بپرسم ولی خب کنجکاو شدم

یه دونه پسرک دارم

اوضاع مالی 

آقا بدهی خیلی بالا آورده 

اینقدر که واقعا لنگ می مونیم

خدایا آرامشی به من بده تا آن آرامش را به هر جایی که میروم بگسترانم....😇😇😇برای آرامش همدیگر خدا را صدا کنیم😍😍😍
برو از دکتر و یا منشی وکتر بپرس کمکت میکنه البته بیشتر باید آشنا داشته باشی چرا زودتر متوجه نشدی؟

متوجه شدم 

ولی گفتم نرم میشه 

نشد که نشد

متوجه شدم ولی گفتم نرم میشه نشد که نشد

گفتم گناه داره

هیچی نگفت یه هویی دوباره قاطی کرد

یه دونه پسرک دارماوضاع مالی آقا بدهی خیلی بالا آورده اینقدر که واقعا لنگ می مونیم

نمی دونم چی بگم 

واقعا هرچی دلت میگه و میپذیره انجام بده 

من خودم دوتا بچه داشتم ولی دیگه نمیخواستم ۳هفته بود انداختم شوه. من باز عاشق یچه اس جین جین بزایی دوس داره بازم😑😑😑😑😑

برو از دکتر و یا منشی وکتر بپرس کمکت میکنه البته بیشتر باید آشنا داشته باشی چرا زودتر متوجه نشدی؟

من هیچ دکتری نمی شناسم اینکار را رو انجام بده

نمی دونم چی بگم واقعا هرچی دلت میگه و میپذیره انجام بده من خودم دوتا بچه داشتم ولی دیگه نمیخواستم ۳ه ...

من هر کاری کردم نیوفتاد

یه عالمه زعفرون همون هفته ۴ خوردم رازیانه دم کردم

یه عالمه کار کردم 

خیلی بپر بپر کردم 

خودم و انداختم از بالای دیوار نشد

سلام ..نگاه باید قبلش حواستون جمع میکردید ن الان که یک موجود به وجود اومده....شما نمیتونید درباره زنده بودن یک ادم یا مرگش تصمیم بگیری دیگه..بذار به دنیا که اومد  بزرگ شد لزش بپرس میخوای بمیری یا زنده بمونه اگه گفت بمیرم بعد بکشش..چون الان اون یک موجود زمده هست....بعدم دوستم ۱۵ سال پیش سقط کرد..هنوز که هنوز عذاب وجدان داره و میگه کاش میذاشتم الان ۱۵ سالش بود 

الهی همه حال دلشون خوب باشه
نمی دونم چی بگم واقعا هرچی دلت میگه و میپذیره انجام بده من خودم دوتا بچه داشتم ولی دیگه نمیخواستم ۳ه ...

دکتر رفتی؟

یا قرص ؟

2810