2777
2789
فروشگاه زنجیره ای شیرین عسل قبلنا فقط محصولات خود شیرین عسل رو میفروختن الان بقیه چیزارو هم اضافه کر ...

والا ما پارسال گوسفند گرفتیم ۹/۵۰۰شد ولی الان خیلی گرونه برا همین گفتم اگه فروشگاهی خوب باشه بگیرم 

پیش خودم دو تا خواهر دارم بهشون گفتیم بیایین شریکی گوسفند بخریم نخواستن منم دیگه پیشو نگرفتن شریکی بهتره تو قسابی و فروشگاه ادم نمیدونه گوشت چی میدن دست ادم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا ما پارسال گوسفند گرفتیم ۹/۵۰۰شد ولی الان خیلی گرونه برا همین گفتم اگه فروشگاهی خوب باشه بگیرم پ ...

اره برادرزادم دنیا اومد دوماه پیش داداشم گوسفند خرید سی تومن کرک و پرم ریخت از قیمت گوسفند خبر نداشتم

اره برادرزادم دنیا اومد دوماه پیش داداشم گوسفند خرید سی تومن کرک و پرم ریخت از قیمت گوسفند خبر نداشت ...

دخترم الان یه سال و نیمشه هنوز نتونستم براش بخرم خدا خودش کمکمون کنه

دخترم الان یه سال و نیمشه هنوز نتونستم براش بخرم خدا خودش کمکمون کنه

سلام عزیزم گوشتای فروشگاه کیلویی دویستو نودو پنجه عالیه گرمم هست من نزدیکام میگرن خیلی راضی هستن فقط باید صبح بری افق کوروشم میاره برو ساعت دقیقشو بپرس همون موقع برو

سلام عزیزم گوشتای فروشگاه کیلویی دویستو نودو پنجه عالیه گرمم هست من نزدیکام میگرن خیلی راضی هستن فقط ...

ممنون قبلا چند بار خریدم گوشتش خوب نبود چند وقت پیش هم میخواستم بگیرم خواهرم گفت سفته نمیپزه منصرف شدم بعدشم نمیدونم چه مارکی بگیرم 

ممنون قبلا چند بار خریدم گوشتش خوب نبود چند وقت پیش هم میخواستم بگیرم خواهرم گفت سفته نمیپزه منصرف ش ...

بزار میپرسم یهت میگم قبلا یخ زده و گوشت پیر میوردن الان گرمو خوبه گوشتو ببینی متوجه میشی