2777
2789
عنوان

من زشت ترین دختر زمین شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 446 بازدید | 55 پست
چه ربطی داره وقت ندارم برم بند بندازم صورتم جلسات لیزرم ول کردم در اومده خیلی فست فود خوردم چاق شدم

چرا میزنی ....فقط پرسیدم....

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....
من هی بهم میگفتن چه لاغر و زشتی خودم خبر نداشتم که تا این حد بد شدم (میدونم زشتما ولی نه تا این حدی ...

میخوای چاق شی کریه ات در بیاد،یه هفته چیپس و پنیر و سس و نوشابه بخور ده کیلو یه دفعه میاد روت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بابا بیخیال کنکور و درس  شو برو به خودت برس دخترر صورتتو شیو کن از سرم برای رشد موهات استفاده‌کن‌ بعد موهاتو رنک کن ناخن بکار به پوستت برس خرید کن رژیم بگیر  

بیخیال بخدا ارزش ندارهه اینطوری خودتو نابود کنی 

رژیم کار اسونیه.رژیم بگیر.موهای صورتتو اصلاح کن.بدنتم لیزر کن.دستاتم هرشب با کرم چرب کن.برو پیش مشاور برای احوالاتت که افسرده نشی تو زمان کنکور.موهاتم برو پیش دکتر.برای کنکورتم برنامه ریزی کن که به این حال نیوفتی عزیزم.

اگر بهت بگم حق باتوعه و زشتی آیا باعث میشه حس بهتری پیدا کنی؟

زشت نیستممم وقت ندارم برسم ب خودممم 

من صورتم گرد بعد شما فک کن ۱۱ کیلو چاق بشی دارم غب غب هم پیدا میکنم شورتم شبیه تفتون گرد شده در حالی ک قبلا خوب بودم 

کلی شکم اوردم همه صورتم پر از مو 

ناخنام صدفش زشته کلا قبلا میکاشتم الان وقت ندارم هیج غلطی نمیتونم بکنم واسه کنکوررر

کرم ثمین ۱۰ درصد بخر از داروخونه دستاتو چرب کن سه روزه مثل پنبه میشه 

موهاتو برو ارایشگاه برات یه مدل بزنه پر ب نظر میرسه 

قرص ب یک سیصد بخور تا حال روحیت و اعتماد ب نفست بره بالا 

هفته اول از ب یک جواب میگیری 

صورتتو با فوم شستشو بشور پوستت صاف میشه و روشن 

یه عطر مورد علاقتو بگیر تا انرژی بگیری 

قهوه و نسکافه بخور تا ‌زنت اوکی بشه 

لباسای رنگی بخر و تیپ رو اوکی کن 

😂😂😂خدایا حتما باید بمیریم روحمون شاد بشه ؟ نمیشه همینجوری روحمونو شاد کنی ؟خدایا بخاطره سیب مارو از بهشت بیرون کردی بخاطره اب انگور مارو از زمین میفرستی جهنم .اخه خدا چرا انقدر با میوه و اب میوه مشکل داری ؟؟ خدایا چرا میخواییم بیاییم خونت باید این همه هزینه کنیم وقتی هم مارو به مهمونیه خودت دعوت میکنی باید هیچی نخوریم خدایا میخوایی اصن با هم رفت و آمد نکنیم ؟؟🤣 بالاخره تو کوچه ما هم عروسی میشه ❤️امید دارم همچنان 💓💓💓

چه ربطی داره وقت ندارم برم بند بندازم صورتم جلسات لیزرم ول کردم در اومده خیلی فست فود خوردم چاق شدم

فدای سرت انشالله یه رشته خوب در میایی بعدش انقد وقت داری بری آرایشگاه و باشگاه ومیکاپ و ...

منم دوران امتحان های دانشگاه یادمه اینجور میشدم 

اون موقع پاایتخت رو نشون میداد نقی و ارسطو ریش هاشون بلند بود به دوستم میگفت قیافه هامون شبیه نقی و ارسطو شده 

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
چرا با خودتون اینطوری میکنین همچی درس نیستیکمم زندگی کنین

چون تو سن ما درس از همه چی مهم تره زندگی رو یکی دو سال دیگه هم میشه کرد به نظرم و حسابی وقت هستش ولی برای ساختن آیندمون زیاد وقت نیس و وقت طلاییش الانه🥲

ایشون میگن ۱۱ کیلو اضافه وزن من میگم ۳۰ کیلو اضافه وزن پیدا کردم ۶۰ بودم و الان... موهام همش ریخته صورتم داغون شده افسردگی گرفتم شدید روزی ۱۱ ساعت دارم درس میخونم ولی همه اینا میارزه به خوشحالی چن ماه دیگه و میتونم اون موقع با خیال راحت به زندگی کردنم برسم

کرم ثمین ۱۰ درصد بخر از داروخونه دستاتو چرب کن سه روزه مثل پنبه میشه موهاتو برو ارایشگاه برات یه مدل ...

برای قوزک پا که پور پور میشه چیزی سراغ نداری،ابرو برام نذاشته

میخوای چاق شی کریه ات در بیاد،یه هفته چیپس و پنیر و سس و نوشابه بخور ده کیلو یه دفعه میاد روت

من استعداد چاقی ندارم (به خصوص توی دو سه سال اخیر فکر کنم هارد استعدادم سوخته 😅چون قبلا تا این حد وزنم پایین نبود).

حتی قرص دگزامتازون که بخوری ورم میکنی منو چاق نکرد😐

2810