2777
2789
عنوان

فکر کنم تو بیمارستان جابجا شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 43 پست
کلا حال بهم زننسینکمون جرم داره پر چرکه

تو سعی کن تمیز کنی اینجور جاهارو، بشونم هشدار بده تقریباً همدردیم منم بخدا خیلی از این موضوع اذیتم

در من کسی پیوسته تو را دوست دارد🧸🍂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو سعی کن تمیز کنی اینجور جاهارو، بشونم هشدار بده تقریباً همدردیم منم بخدا خیلی از این موضوع اذیتم

اره باید خودم میرفتم گوشتا رو بسته بندی میکردم

آخه چرا گوشتا رو باید بندازه تو سینک اینهمه آبکش و کاسه بزرگ داریم صاف انداخته بود کف سینک پر از چرک و جرم

ظرف هارو مامانت میشوره چیزای دیگ درس میکنه چجوری میخوری

خیلی وقتا ظرف از توی ظرف شسته ها برمیدارم کثیفه بعدش دستامو میشورم قاشق و کاسه بشقاب خودم برای خودم میشورم

آشپزیشم نگاه نمی‌کنم میام توی اتاقم تا نبینم چکار میکنه چندبار تا حالا مچشو گرفتم که موقع آشپزی مواد غذایی رو به همه جا می‌ماله یا از لیوان کثيف آب میریزه تو غذا و اون غذا رو نخوردم

شما تو بیمارستان عوض نشدی شاید به بابات رفتی

رفتارای بابامو زیاد یادم نمیاد. خیلی کوچک بودم که بابام فوت شد از نظر قیافه ای هم زیاد شبیهش نیستم

میگم اگه بچه یه خانواده تمیز باشم چی اگه اونجا تک دختر باشم........ چجوری پیداشون کنم؟

اره باید خودم میرفتم گوشتا رو بسته بندی میکردمآخه چرا گوشتا رو باید بندازه تو سینک اینهمه آبکش و کاس ...

خب اولا عزیزم شما خودت تند تند سینک رو بشور که خیالت راحت باشه...

بعدم نگران نباش با انداختن گوشت تو سینک آلوده نمیشه،بعدم گوشت چند مرحله قل میخوره....

بعد فکر کردی قصابها گوشت رو لای زر ورق میزارن😅

کلا به خانواده ات بسپار بدن خودت انجامشون بدی...

بعدم از نظر من شماهم کمی دچار وسواس شدی گلم

خیلی وقتا ظرف از توی ظرف شسته ها برمیدارم کثیفه بعدش دستامو میشورم قاشق و کاسه بشقاب خودم برای خودم ...

مادرشوهر منم اینطوریه

سنشون میره بالا اصولا بی حوصله میشن و رعایت نمیکنن

رفتارای بابامو زیاد یادم نمیاد. خیلی کوچک بودم که بابام فوت شد از نظر قیافه ای هم زیاد شبیهش نیستممی ...

همه ی این افکارت اثبات کننده ی وسواس فکریت در همه ی زمینه هاست گلم، لطفا تا دیر نشده درمان کن چون بعداز ازدواج تو زندگی زناشویی و ارتباط با خونواده ی همسر اوضاع خییلییی حاد میشه و دیگه کنترل افکار و زندگیت و از دست میدی

خب اولا عزیزم شما خودت تند تند سینک رو بشور که خیالت راحت باشه...بعدم نگران نباش با انداختن گوشت تو ...

آره قبول دارم یکم وسولس دارم ولی خانوادمم رعایت نمیکنن و همین باعث شده من حساس تر بشم