2777
2789
عنوان

فکر کنم تو بیمارستان جابجا شدم

248 بازدید | 43 پست

از خانوادم به شدت متنفرم باهاشون فرق دارم. بهداشتشون صفره اصلا براشون مهم نیست (تاپیکای قبلیم کامل توضیح دادم)

بخدا شاید من بچه این خانواده نیستم فکر کنم توی بیمارستان جابجا شدم 

امروز دیدم مامانم گوشتا رو انداخت تو سینک حالا من چی بخورم؟ خورشت و همه چی با همون گوشت درست میکنه

امشب برای شام از همون گوشت درست کرد من نخوردم حاضری خوردم الان گرسنمه

خب من حساسم چرا رعایت نمیکنهههه

اونم از خواهرم که میره دسشویی دستاشو نمیشوره

من چه گناهی کردم تو این خانواده آخه

خب خودت گوشت هارو بشور بسته بندی کن 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب خودت گوشت هارو بشور بسته بندی کن

منه از همه جا بی‌خبر تو اتاقم نشسنه بودم رفتم به خواهرم گیر بدم که گوشت چرخ کرده داشت بسته بندی میکرد (چون معمولا دستاشو نمیشوره ) دیدم مامانم از اون بدتره

منه از همه جا بی‌خبر تو اتاقم نشسنه بودم رفتم به خواهرم گیر بدم که گوشت چرخ کرده داشت بسته بندی میکر ...

درکت میکنم سخته چون خودمم شدید وسواسم 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

چی بخورم حالا؟؟😭😭😭

گوشت هارو دوباره بشور خودت درست کن 

حالا گوشت انداختن تو سینک قابل تحمله ولی دستشویی رفتن و دست تشستنو کجای دلم بزارم😐

از اینکه یکی بره دستشویی و دستاشو نشوره متنفرم

ندومبه سیزده تا بیه. چهارده تا بیه.(کلثوم اکبری)

کثیفه دیگه مگه تمیز میشه؟؟دست به اون گوشتا بزنم بعدش باید ۱۰ بار دستامو بشورم😭

گوشت هارو بشور آره تمیز میشه 

2810