2777
2789
عنوان

ما مشکل مالی نداریم

234 بازدید | 18 پست

دو ساله ازدواج کردیم 

درآمد همسرم خوبه، خونه و ماشین هم داریم، خداروشکر همه چی اوکیه 

سن هردومون هم بالای 30 عه 

یعنی من ماه اسفند میرم تو 30. 

اختلاف و دعوا و... هم نداریم 

ولی همسرم بچه نمیخواد 🫠 دلیلشو هم نمیگه 🫠🫠

دارم دیونه میشم 

راهی به نظرتون میرسه؟ چجوری قانهش کنم ؟

من pcos (تنبلی تخمدان) دارم میترسم دیر بشه 🙂

تو با روح من از روز ِ ازل یارترینی🤍

چرا نمیگه شاید از مسئولیت بچه میترسه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا نمیگه شاید از مسئولیت بچه میترسه

شاید همینه و از مسئولیت میترسه 

اما باهام حرف نمیزنه راجع بهش... ما خیلی باهم صمیمی ایم، تنها چیزی که راجع بهش هیچی نمیگه همینه 

شاید همینه و از مسئولیت میترسه اما باهام حرف نمیزنه راجع بهش... ما خیلی باهم صمیمی ایم، تنها چیزی که ...

باهم برین مشاوره

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
حالا چرا اموالت رو هی تو چش ما فرو میکنی

وای خدا 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ منظورم این بود اگه بچه دار بشیم تو رفاهه مشکلی نداره 🤦🏻‍♀️

خیلی از مردا بخاطر شرایط اقتصادی میترسن از بچه دار شدن 

شوهرمنم بچه نمیخواد کلا اینجوری میگ ک دنیای خوبی نیس یکیو اسیرکنیم ک چی بشه مثلا چ معنی داره 

ولی من عاشق بچم دوست دارم یکی دوسال دیگ یه بچه ازوجودخودم داشته باشم البته ک الان شرایط کافی نداریم 

ولی دلیلشو بپرسی از خودش میگ بحث مالی نیس نمیخوام بیاد اینجا عذاب دردسربکشه برای خودخواهی ما

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
گفتم بهش میگه ما که مشکلی نداریم باهم چرا بریم

مردا هم ی چیزیشون هست همیشه والا😐

شوهرمنم بچه نمیخواد کلا اینجوری میگ ک دنیای خوبی نیس یکیو اسیرکنیم ک چی بشه مثلا چ معنی داره ولی من ...

همسر من اصلا هیچی نمیگه، فقط میگه همینجوری دوتایی زندگیمون خوبه و من بچه نمیخوام 🫠

همسر من اصلا هیچی نمیگه، فقط میگه همینجوری دوتایی زندگیمون خوبه و من بچه نمیخوام 🫠

برامن همه اینارومیگه مثلا دوتایی خیلی خوبه چیزی کم نداریم بچه بینمون فاصله میندازه لحظه های دونفره خراب میکنه همه یه فکرمسئولیت عمریه

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿
چندسالتونه شما عزیزم؟

۲۳ ۳۱ میدونم علاقه داره فقط میترسه علاقشو پنهان میکنه برای ترسش ازتربیت مسئولیتش مشاوره بیا هم نیس منم خنثی ام کلا فشارنمیارم بهش اصرارکنم