2777
2789
زندگی با ارزش تر از کنکور و رشته ی دانشگاهیه☺️اونم کنکور ایران که هزار جور پارتی و سهمیه توش دخیلهآش ...

استرس دارم خوابم نمیبره ببین من دیروز مسموم شدم  ۳ بار بالا اوردم سردرد سرگیجه باز شش ساعت خوندم از استرس 

حتی ی باز نمیتونم استراحت کنم ک بخوام اتاقم جمع کتم ی حمومی برم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به سهمیه ای ها تو دانشگاه نمره هم میدن😊تهشم گند زدنشون مهم نیست مهم مدرک معتبره که دستشونه...

قشنگ با همین کاراشون گند می‌زنن به ذهن کل دانش آموزا

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
من مشاورم معتقد ک برای ما پشتی ها حذف میشه ۱۱ خود منم باید همه رو ترمیمم کنم نمرات افتضاحه پارسال

یعنی فرصت ترمیم نمیدن براامسال 

واسه کسایی که پارسال ترمیم کردن؟؟؟

گفتن که یازدهم حذف نمیشه چون باید تاقبل شهریور میگفتن بچه ها بخونن 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

2805
والا حتی برق شریفم ارزش خودکشی ندارهچه برسه فرهنگیانانقد خودتو به اهداف ساده محدود نکن

خوشگلم اینجا ایرانه امریکا نیس اینجا کار نیس ک من الان هدفم بزارم کمپانی و استارتاپ راه اندازی کنم😑

وگرنه باید همون رتبه شریع بیارم ک خیالم راحت باشه از قبولی چون از تحقیقاتش میترسم بخاطر اینکه محجبه نبودم جدیدا دارم چادر سر میکنم

استرس دارم خوابم نمیبره ببین من دیروز مسموم شدم ۳ بار بالا اوردم سردرد سرگیجه باز شش ساعت خوندم از ...

دقیقاً هرچه استرس بیشتری داشته باشی روز کنکور حتی بری سر جلسه نمی‌تونی یه سوال حل کنی چون اون استرسه هی باعث میشه که تو بترسی هرچی خوندی و فراموش کنی پس سعی کن از همین الان یکم بیشتر رو خودت کار کنی یکم بیشتر روی جسم خودت روح و روان خودت کار کن

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
یعنی فرصت ترمیم نمیدن براامسال واسه کسایی که پارسال ترمیم کردن؟؟؟گفتن که یازدهم حذف نمیشه چون باید ت ...

زر میزنن این ابله های بی درک هر لحظه ی چیز میگن غیر ممکنه نمیتونن بگیرن نهایی ۱۱ مطمئنم چون باید بعد عید بگیدن قبلش کنکور اردیبهشت بعد نهایی ها ۱۲ تو فرجه هاش ۱۱ میدادن بچه ها اینجوری هر روز باید امتحان بدی بدون فرجه غیر ممکنه بعدم کنکور تیر مگ میشه

دقیقاً به خدا الان اونایی که با سهمیه قبول شدن شما یه نگاه به نمراتش بندازی قشنگ گند زده

بیخیال بابا بی عرضه با ی رو توجیه نکنید مگ همه با سهمیه قبول میشن کلی هام با تلاش قبول شدن این بساطی ک راه افتاده هی بچه ها سهنیه سهنیه میکنن واسه اینه عرضه ندارن بخونن وگرنه خب ک چی  چیکار میتونسم بکنیم باید تلاش بیشتر باشه ک جبران بشه نداشتن سهمیمون

به سهمیه ای ها تو دانشگاه نمره هم میدن😊تهشم گند زدنشون مهم نیست مهم مدرک معتبره که دستشونه...

ک چی میخوای بشینی بگی چرا سهمیه دارن کی بهت اهمیت میده؟؟ خب دارن ک دارن چیکار کنیم 

جاش تلاش میکنیم ک نداشتن سهمیه با درصد بهتر جبران کنیم

زر میزنن این ابله های بی درک هر لحظه ی چیز میگن غیر ممکنه نمیتونن بگیرن نهایی ۱۱ مطمئنم چون باید بعد ...

اصلا یازدهم رو ولش کن 

دوازدهم رو که پارسال ترمیم کردم وامسال اگر فرصت دوباره ترمیم ندن چه غلطی کنم😭😭

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

ک چی میخوای بشینی بگی چرا سهمیه دارن کی بهت اهمیت میده؟؟ خب دارن ک دارن چیکار کنیم جاش تلاش میکنیم ک ...

,منم پشت کنکور بودم عقایدم همین بود دوست عزیز

از این مرحله که رد بشید تصورتون از خیلی چیزا عوض میشه

موفق باشید

من انسانیم

دبیری الهیات عالیه بابا منم از خودمه میای راحت از رو کتاب میخونی درس حفظی ن کشی معترض ک یاد نگرفتن بچه ها ن کسی میگ بد درس داد ن نیازه مث فیزیک و... فسفر بسوزونی منم اگ راه داشت الهیات ترجیح میدادم👌😅

من دوستم ۲۳۶ شد انسانی پارسال بعد مشاوره فرهنگیان اورد

اصلا یازدهم رو ولش کن دوازدهم رو که پارسال ترمیم کردم وامسال اگر فرصت دوباره ترمیم ندن چه غلطی کنم😭 ...

خوشگلممم هنو مونده این عوضیا بشناسی اینا فقط دنبال پولن مطمئن باش ترمیم میزارن چون پول کلان جنع میشه حرف من یادت لاشه مث روز برام روشنه ترمیم میزارن براتون هرجا پول باشه راه میان

خوشگلم اینجا ایرانه امریکا نیس اینجا کار نیس ک من الان هدفم بزارم کمپانی و استارتاپ راه اندازی کنم😑 ...

خب؟

اینا دلیل به خودکشی میشه؟

والا من اگه عقل الانمو داشتم حتی یک قطره اشک هم واسه کنکور و رتبه نمیریختم.من الان نزدیک ۲۷ سالمه،رک بهت میگم درس و دانشگاه در مقابل مشکلات آینده زندگی هیچه.

دعا کن زندگی خوبی داشته باشی.خودتو به خاطر درس و رشته مریض اعصاب و روان نکن.

,منم پشت کنکور بودم عقایدم همین بود دوست عزیزاز این مرحله که رد بشید تصورتون از خیلی چیزا عوض میشهمو ...

وای وای دقیقا

بعد دانشگاه که بدبختیای واقعی زندگی میاد جلوی چشمت میفهمی چقد اشتباه کردی که عمرتو پای حرص خوردن واسه چیزای بیخود گذاشتی

2810