2777
2789

کنکوری ام یعتی امسال کنکور داشتم هیجی نخوندم شدم ۱۰ هزار 

هدفم رتبه زیر ۱۰۰۰

بعد برای امسال پشت وایستادم 

خیلی استرس دارم فرهنگیان میخوام فقط رشتم ریاضیه امسال شهرمون دو نفر گرفت فقط 😑حتی دبیری هم نداشت فقط اموزش ابتدایی

چیکار کنم از استرس حتی نمیتونم بخوابم 

این تایم بخونم میشه ۱۳ ساعت ک نرمال نیس ته تهش ۱۲ ساعته دارم زیادروی میکنم از ترس 

اگ قبول نشم چی😭

یا میشه یا نمیشه...

هرکدوم اتفاق بیفته به ته دنیا نمیرسه

"نذار يه غم، هزار تا نعمت رو از يادت ببره !"🌱📿.                 نه ازدواج کردن اونقدر خاصهو نه جدا شدن اونقدر فاجعه و بحرانما عادت كرديم با خاص كردن رويدادهاعدم وجود و نبودشون را تبديل به فاجعه كنيم.واسه همينه كه در بعضی از جوامع٣٠ سالگى سن خاصيه چون فكر ميكنن بعدش قراره چى بشه!حالا قبلش چى بوده كه بعدش چى باشه!٢٩ سالگيمون خيلى خاص بود حالاكه ٣١ سالگيمون بخواد فاجعه باشه؟!اصلا فراتر از اون از صفر تا ٣٠ سالگيمون چه گلى به سرمون زديم كه حالا از ٣٠ تا ۶۰ نمی‌تونیم بزنيم؟اما ما هنر و تخصص اصليمون خود زنيهيعنى عاشق اين هستیم كه شرايط عادى رو بحرانى كنيمو بعدش براش دنبال راه حل بگرديم.الآن كسانى كه طلاق گرفتن مردن؟يا كسانى كه ازدواج نكردن خيلى درمانده هستن؟يا كسانى كه بچه دار نشدن خيلى بدبخت هستن؟!چى تو سر ماست انصافاً؟!لطفاًياد بگيريم كه ازدواج و مدرک تحصيلى و بچه و...معيار ارزش گذارى ما نيستو اين‌ها فقط انتخاب‌ها و تصميماتیه كه ما در طول زندگى ممكنه بگيريم يا نگيريم.پس هر موضوعى رو اونقدر خاص نكنيمكه جهت مقابلش تبديل به فاجعه بشه.‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا خودتون رو دارید به کشتن میدید؟ بخدا همه چی کنکور نیست. تو میخونی امتحان میدی حالا هرچی که شد. 

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
2805

زندگی با ارزش تر از کنکور و رشته ی دانشگاهیه☺️اونم کنکور ایران که هزار جور پارتی و سهمیه توش دخیله

آشنایی دارم که بخاطر پدرش، با وجود رتبه ی خیلی داغون که حتی شهرستان هم قبول نمیشد الان دانشگاه شریف کامپیوتر میخونه

درستو بخون تلاشت رو بکن نشد دیگه تقصیر تو نیست

۱۲ ساعت درس هم کافیه:/

اینکه الکی فقط عدد ببری بالا بدون کیفیت فایده نداره

۱۳ ساعت بخونی ولی ۱۵ دقیقه ش هم مفید نباشه و چیزی تو مغزت نرفته باشه چ فایده داره

من خودم هم الان تقریباً وضعیت شما رو دارم از خوشی‌هام دارم می‌گذرم از بیرون رفتنام دارم می‌گذرم از دوستام دارم می‌گذرم فقط واسه اینکه بتونم در آینده موفق بشم ولی بعضی وقتا به خودم میگم درک چقدر خودمو عذاب بدم

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
زندگی با ارزش تر از کنکور و رشته ی دانشگاهیه☺️اونم کنکور ایران که هزار جور پارتی و سهمیه توش دخیلهآش ...

دقیقاً به خدا الان اونایی که با سهمیه قبول شدن شما یه نگاه به نمراتش بندازی قشنگ گند زده

منن امشال سال اخرمه باید رتبم زیر هزار بشه دبیری الهیات خیلی دوست دارم حوصله ابتدایی و.... هم ندارم دعا کنیددد 

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

چرا خودتون رو دارید به کشتن میدید؟ بخدا همه چی کنکور نیست. تو میخونی امتحان میدی حالا هرچی که شد.

خب من اسکلم مگ وقت بزارم بعد بگم هرچی ک شد 

زحمت کشیدم باید نتیجه بگیرم دیگ

منن امشال سال اخرمه باید رتبم زیر هزار بشه دبیری الهیات خیلی دوست دارم حوصله ابتدایی و.... هم ندارم ...

من باز حوصله دبیری ندارم چون مثلا تو رشته ما دبیری فقط فیزیک و ریاضیات داره ک اینام مخت خالی میشه مدام درس بدی 

ابتدایی چرت و پرت زباد داره ولی بچه نگه داری باز

خب من اسکلم مگ وقت بزارم بعد بگم هرچی ک شد زحمت کشیدم باید نتیجه بگیرم دیگ

نتیجه رو که می‌گیری ولی اینو بدون داری تو ایران درس می‌خونی همش پارتیه. تو تلاش خودتو بکن ایشالا که موفق میشی

من باز حوصله دبیری ندارم چون مثلا تو رشته ما دبیری فقط فیزیک و ریاضیات داره ک اینام مخت خالی میشه مد ...

من انسانیم

🌺مهدی جان انگشت به لب مانده ام از قاعده ی عشق💗ما یار ندیده تب معشوق کشیدیم🌺

2810