2777
2789
عنوان

خیلی ناشکری کردم حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 21 پست
حالا لازم نیست با جزئیات همه چیو بگی دل همه رو خون کنی

ببخشید قصد وغرزی نداشتم. فقط گزاشتم دو نفر عبرت بگیرن که هیچ وقت سر هیچی ناشکری نکنن.. دوم اینکه هیچ وقت سهل انگار نباشید مخصوصا تو ایام بارداری

تازه بازم اصلا نمیتونم.. نمی تونم بابت ناشکری خودمو ببخشم.. من لکه رو دیدم شب تا ظر وقت داشتم نرفتم ...

عزیزم ربطی به ناشکری شما نداره اون جنین سالم نبوده مشکل داشته که سقط شده

تازه زیر چهار ماه که از نظر دینی روحی هم در کار نبوده

غصه نخور خدا بچه هات برات حفظ کنه الانم ناشکری نکن دو تا بچه سالم خدا بهت داده

فقط 12 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
منم حال تو رو دارم با این تفاوت که الان ۲۰ هفته هستم و شاغل تنها مورد خوبش اینه که بعد از دوپسر خدا ...

خدا بزرگه  مال من احساس می‌کردم دختره چون سمت چب بود. خدا آن شالله کمکت کنه بارداری راحتی داشته باشی هم بچه آروم وشیرینی باشه خدا برات نگه دا ره تورو خدا ناشکری نکن مثل من واقعا عالیه دختر داشتن حس شیرینه خدا قسمت همه کنه. 

تازه بازم اصلا نمیتونم.. نمی تونم بابت ناشکری خودمو ببخشم.. من لکه رو دیدم شب تا ظر وقت داشتم نرفتم ...

کاربر عزیز کاکرویوگا درست می گه بخدا

خدای خوبم لطفا ببخش منو از ثانیه و کنارم باش که جز تو هیچ پناهی نیست ❤️ خدایا توروخدا خودت باش همیشه