2777
2789
عنوان

کمکم کنید خانم ها

206 بازدید | 19 پست

هم باشگاهیم در مورد یه قرصی حرف میزد که خیلی توی اشتهاش تاثیر میزاره و اصلا مضر نیست ،بعد که ازش پرسیدم هی میپیچوند و نمیگفت با مربی بدن سازیمون هم رفیقه ،بهم میگفت از داروخونه گرفتم واصلا از مربی نگرفتم بعد حالا میگه نه از مربی گرفتم الکی که من از محصولات مربی بگیرم  بنظرتون اسمش چی بوده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داروخونه میاد از این شیشه ای ها بفروشه؟

مطمعنی از داروخانه تهیه کرده ؟ 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
اره بابا ،الان میپیچونه

پس از داروخانه نخریده . ساده نباش 

لطفا دعا کنید برای حاجتهام‌. لطفا دعا کنید برای بخشیده شدن گناهانم حق الناسایی که به گردنمه و نتونستم جبران کنم  .‌هر کسم خواست  زیارت عاشورا بخونه  برام . ممنونم .‌اسمم سمیرا 
چی بگم والا ،مکمل گرونه 6تومنه باید اونو بخرم

اره دختر خاله من از داروخونه ی آشنا گرفته بود شیشه داخلش بود تا دو روز رو توهم بود

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
چی بگم والا ،مکمل گرونه 6تومنه باید اونو بخرم

یه نصیحت از من ‌به شما . دستی دارویی نخر . هیچ دارویی.

ممکنه  خیلی تعریفشو کنن و بگن همه مصرف کردن و بی ضرره . اما کبد و کلیه هاتو نابود میکنه 

من قرص لیمو زیره باریچ و انواع اسلیم رو خریدم نه تنها تاثیر نداشت بلک معدم حساس شد تو گوگل سرچ کن امپول لاغری اونم زدم لاغر شدم ولی برگشت تنها راه لاغری ورزشه همونو ادامه بده ب مرور اشتهات کم میشه ممکنه اون خانم قرص قند خورده باشه الان خابم میاد اسم قرصا یادم نیست من یه مدت خوردم کلیم درد گرفت

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم