2777
2789

پوره کدو حلوایی با شیر و دارچین و پودرهل و وانیل و شکر یا شکر قهوه ای یا عسل

ده دقیقه جوش بخوره کافیه

عالیه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به حق چیزای ندیده و نشنیده🫠🫠🫠🫠🙃🙃🙃

ببین بشنو عالیه طرفدارش میشی

البته که شما نشنیدی چون استارباکس همچین نوشیدنی ای داره با ترکیب قهوه که اونم عالیه دبی خوردم ولی اینم بدون قهوه خوبه

توروخدا تو سایتی راجب پانیک حرف زدید ..منم فکر کنم پانیک دارم...توروخدا شما خوب شدید

قهوه و کافئین به هیچ عنوان نخور

دارچین و خرما و گلاب هرروز مصرف کن.البته نه بیش از حد

و به خودت بفهمون اینو که نمیمیری و نهایت نیم ساعت طول میکشه. 

یا باشگاه برو هفته ای ۳ ۴ بار یا هرروز ۴۰ دقیقه پیاده روی کن

سردی هم نخور.ماست و پنیر و سالاد و گوجه و ....اینا خیلی کم مصرف کن همراه گرمی . فلفل هم زیاد نخور محرکه

و هرروز چند قاشق شیره و ارده طبیعی از عطاری ها بخر.این خیلی مهمه

و اسطوخودوس از عطاری بخر هفته ای ۲ ۳ بار دم کن یه لیوان

اینا همه چیزایی که میدونم و واقعا موثره

قهوه و کافئین به هیچ عنوان نخوردارچین و خرما و گلاب هرروز مصرف کن.البته نه بیش از حدو به خودت بفهمون ...

ببینید من سردرد میشم وسرم گیج ومنگ میشه وبیقرار میشم وتوی جمع همش میترسم میگم اینجوری نشم فشارم میفته حس بیهوشی دارم....اما تپش قلب ندارم

ببینید من سردرد میشم وسرم گیج ومنگ میشه وبیقرار میشم وتوی جمع همش میترسم میگم اینجوری نشم فشارم میفت ...

شما ممکنه سینوزیت داشته باشی علایمت به سینوزیت میخوره

یه مدت بخور اکالیپتوس کن. از عطاری نعنا و اکالیپتوس بخر انجام بده

و روغن سیاهدونه ماساژ بده به پیشونی و بینیت

ببین بهتر میشی یا نع

شما ممکنه سینوزیت داشته باشی علایمت به سینوزیت میخورهیه مدت بخور اکالیپتوس کن. از عطاری نعنا و اکالی ...

شما سرگیجتون خوب شد؟؟,آخه من ام آرای اینام دادم اگر سینوزیت بود نشون میداد