2777
2789
امکان هرچیزی تو دنیا هست،خیلیا بودن ک تناسخ رو اثبات کردن

پس چرا موقع هیپنوتیزم  خلاف حرفشونو میزنن ؟از کجا معلوم که اون اثبات ها ساختگی نباشه ؟

نام مستعار من یادآور این است  هر یک از ما مسئولیم با سخت کوشی ابرقهرمان زندگی خودمان باشیم مبارزه ی من با خود دیروزم منصفانه ترین جنگ دنیاست -
امکان هرچیزی تو دنیا هست،خیلیا بودن ک تناسخ رو اثبات کردن

راستی فیلم رو هم دیدم پر از اشکال و دروغ 

بر اساس چنین فیلمی به تناسخ معتقد شدی ؟هیچ کس خودش نمیتونه با بشکن توسط خودش از هیپنوتیزم دیگری در بیاد و طبق ادعای تناسخ آدما برای تکامل میان تو این دنیا ولی اون به قصد قتل و خرابکاری بیشتری اومده بود بیشتر قصد فیلم تخریب اعتقاد تناسخ بود 

طبق گفته دکتر هلاکویی که چندین نمونه هیپنوتیزم از افراد مدعی داشته متوجه شده اینا در هیپنوتیزم هیچ چیز در خصوص زندگی قبلی به خاطر ندارن صرفا خیالی بیش نیست 

هم من و هم خواهرم تو کودکی از این صحبتا داشتیم حتی من بارها تو بچگیم ۳سالم بود به مامانم میگفتم مامان من تو نیستی مامان من ساراست با فلان و فلان مشخصات خونمون فلان مشخصات و.....اما همین من با چنین خاطراتی دارم بهت میگم اینا ساخته و پرداخته ذهن کودکانه ی ما بوده نه تناسخ 

نام مستعار من یادآور این است  هر یک از ما مسئولیم با سخت کوشی ابرقهرمان زندگی خودمان باشیم مبارزه ی من با خود دیروزم منصفانه ترین جنگ دنیاست -

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید