2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه خیلی ترسناکه ؟

سه تا قسمت هستن 

من قسمت یک و سه رو دیدم 

دو رو میگن ترسناک نیست برای همین ندیدم

حالت مستندی داره که یه گروه فیلم میگیرن و اینا 

من تو تنهایی نگاه میکنم فیلم‌های ترسناک رو شب و تنهایی و تاریکی 😄 اگر کسی کنارم باشه نمیترسم یا مثلا روز باشه

بد نیست فیلمش ولی اونقدرام ترسناک نیست، مثل سجین اینا نیست

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
سه تا قسمت هستن من قسمت یک و سه رو دیدم دو رو میگن ترسناک نیست برای همین ندیدمحالت مستندی داره که یه ...

من میخواااام انقد ترستاااااااک باشع شب نتونم برم بیرون برا جیش🤣😂😂

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

نه حلقه رو ندیدم

واییییی ببین حتمااااا

یکی از معروف ترینای دنیاس

شاین رو چی؟ 

اونم خیلی معروفه

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘

شاین رو ببین 

خیلی ترسناک نیس 

8سالته...هفته اخر اسفنده...ساعت 10 صبح زیر پتوی گرم بیدار میشی هوا هنوز تاریکه میری پشت پنجره رو نگاه می کنی می بینی داره بارون میاد... پنجره رو باز می کنی بوی نم بارون تمام وجودتو پر میکنه... چند قطره بارون به صورتت می خوره... بوی غذای مورد علاقت کل خونه رو گرفته... زندگی هنوز زیباست ☘

من اینقدر فیلم ترسناک دیدم که دیگه یادم نمیاد اسماشون چی بوده 😄 واسه همین زیاد نمیترسم، اینم خوبه حالا نگاش کن، خالی از لطف نیست، قسمت سه ترسناکتر از بقیه است، ولی خب این فیلمای جدیدی دیگه حال نمیده زیاد 😁

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
امکان هرچیزی تو دنیا هست،خیلیا بودن ک تناسخ رو اثبات کردن

چرا سرچ میکنم نابغه نمیاد بالا اسم لاتینش چیه ؟

"ز شیر شتر خوردن و سوسمار عرب را به جایی رسیدست کار که تاج کیانی کند آرزو تفو بر چنین چرخ گردون تفو" فردوسی بزرگ

من اینقدر فیلم ترسناک دیدم که دیگه یادم نمیاد اسماشون چی بوده 😄 واسه همین زیاد نمیترسم، اینم خوبه ح ...

بنظرت این چیزای ترسناک واقعی ان یا فقط فیلمع؟اره سرچ میکنم مرسی👍🏻😁

همین خانه جهنمی که میگم بر اساس واقعیته، خیلیاشون واقعیه، چون اجنه واقعی هستن، امشبم شب هالووینه 😄 خدا بخیر کنه

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️

خودم امشب میخوام تری فایر ۳ رو نگاه کنم مال امساله ۲۰۲۴ 

میگن خیلی پشم ریزونه، دلقکه بود یادته؟ 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
همین خانه جهنمی که میگم بر اساس واقعیته، خیلیاشون واقعیه، چون اجنه واقعی هستن، امشبم شب هالووینه 😄 ...

ویییی من وقتی ب این چیزا فک میکنم اتفاقی برام میوفتع اما فک نکنم عادیه روزام بخدا