2777
2789
آخه نمیدونی پزشکی چه حالی میده.من یه کتاب از نمایشگاه کتاب امسال خریدم،همش اندامها و بافت های بدن ان ...

من سال ۹۹ به امید پزشکی خوندم اما قبول نشدم حتی پیرا هم قبول نشدم

خوندن خیلی سخته رقبا خیلی پرررانرژی تر با فکر راحت تر پولدار که همش کلاس کنکور میرن یا معلم خصوصی میگیرن کتاب و کلاس و فلان

خلاصه بیشتر فکر کن عمرت هدر نشه

رشته صنایع هم مثل اینکه بیکاری توش زیاده 

توکل به خدا🌿
تجربی میخوای شرکت کنی؟من که ارشد هوش مصنوعی دارم و بیکارم بخاطر همین امروز دنبال این چیزا بودم سرچ ک ...

وقتی دانشجوهای پزشکی با روپوش سفید مدام تو محوطه و سالن های بیمارستان جلوی چشمت پرسه میزنن،اصلا همش یه تشر به خودم میزنم.😔

خودخوری میکنم.دوس دارم چشمام یه جا دیگه خیره بشه اما دوباره اونارو میبنم.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من سال ۹۹ به امید پزشکی خوندم اما قبول نشدم حتی پیرا هم قبول نشدمخوندن خیلی سخته رقبا خیلی پرررانرژی ...

ناامیدی بزرگترین سمه.یعنی دیگه نمیخوای برای هدفت بجنگی و تلاش کنی؟

وقتی دانشجوهای پزشکی با روپوش سفید مدام تو محوطه و سالن های بیمارستان جلوی چشمت پرسه میزنن،اصلا همش ...

توی بیمارستان کار میکنی؟ حالا پزشکی هم دیگه چنگی به دل نمیزنه

نمیدونم والا

من که دیگه کلا ناامیدم

باز تلاشت رو بکن انشالله به آرزوت برسی و پزشکی بیاری 

توکل به خدا🌿
2805
ناامیدی بزرگترین سمه.یعنی دیگه نمیخوای برای هدفت بجنگی و تلاش کنی؟

آره ناامیدم چون رقابت خیلی زیاده و بچه های کم و سن سال تر از ماها که ذهنشون آمادگی داره دارن تلاش شبانه‌روزی میکنن تا رشته‌های تاپ قبول بشن

دیگه جایی برای امثال من که ضعف اعصاب هم دارم نمیمونه با اینهمه مشغله فکری و زندگی و پول

نهایتا خیلی تلاش کنم آزمون استخدامی آموزش پرورش شرکت کنم یا مهارتامو بالا ببرم یه جایی توی یه شرکت خصوصی که البته باید مثل اسب براشون کار کنی تو شرکت خصوصی

توکل به خدا🌿