2777
2789

تایم استراحته نمیدونم بقیه کجـاگم و گور شدن و تایم استراحت چقدره

من نشستم یه گوشه از کجا بدونم کی کلاس شروع میشه

وای خدایا کاش بمیرم

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.

زنگ کلاس ک زدن برو سرکلاس 🤧🤧🤧🤧

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مسخره خودتی

خب عزیز من کلاست ساعت شروع داره سر همون ساعت برو سر کلاست بشین شروع میشه  چ سوالیه اخه

تایم استراحت هم برو بوفه سلف محوطه کافه دانشگاه 

آقا من زشتم ب من درخواست دوستی ندید / آجیا شما هم ندین بخدا من روانشناس نیستم هر چی بگین میگم چی بگم یا یه نظر میدم زندگیتون از هم میپاشه 🤧🤧🤧

اه اه لعنت به جو خراب کثافط دانشگاه مدرسمو میخوام😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

واقعا میگی؟

دانشگاه خیلی بده؟

میشه بپرسم دانشگات کدوم شهره و چه رشته ای هستی؟

کاربری دست ۲ نفره🙂
وایییی دانشگام زنگ داره😁🥲نمیدونستم فک میکردم سر تایمی که کلاس داری خودت باید سر کلاس حاضر بشی

🤧😂

خب عزیز من کلاست ساعت شروع داره سر همون ساعت برو سر کلاست بشین شروع میشه چ سوالیه اخهتایم استراحت ه ...

همون کلاس قبلیه زده پنج تا هشت من چمیدونم الان چه غلطی کنم گفت برید استراحت نمیدونم یا گقت خرنه وای نشنیدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
همون کلاس قبلیه زده پنج تا هشت من چمیدونم الان چه غلطی کنم گفت برید استراحت نمیدونم یا گقت خرنه وای ...

خب چرا از یکیشون نمیپرسی 

یا از خود استادت بپرس

کاربری دست ۲ نفره🙂
همون کلاس قبلیه زده پنج تا هشت من چمیدونم الان چه غلطی کنم گفت برید استراحت نمیدونم یا گقت خرنه وای ...

استراحت چند دقیقه اس یکم بشین کسی نیومد تو هم برو خونه احتمالا تمومش کرده