2777
2789

دخترم کلاس هفتمه همیشه تو درساش خوب بود فقط ریاضیش یکم ضعیف بود 

امسال که راهنمایی هست تو مهر ماه خیلی خوب پیش رفت معلم هر امتحانی میگرفت ۲۰ یا ۱۹ میشد 

الان تو ریاضی نمره صفر تا فارسی پنج و نیم 

تو علوم چهار و نیم 

فقط هم وضعیت دخترم اینجوری نیست چون از مادرای همکلاسیاش پرسیدم گفتن وضعیت بچه های ما هم همینه 

بهم میگه من که همش میخونم ولی چرا نمره هام الان اینجوریه  واقعا نگرانشم الان اینجوریه تو امتحانات نوبت اول و دوم میخواد چیکار کنه 😞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

گوشی داره؟

کاربر خانم💅💄 چقدر خوبه که دارمت خدا❤️💚💚 الان انقدر خستم و حوصله بحث ندارم که اگه بهم بگی تو گربه ای جای اینکه بهت توضیح بدم نه نیستم حرفت اشتباس بهت میگم میووو  ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

خودتون باهاش کار کنید واقعا عجیبه  اگه از هفتم لنگ بزنه دیگه تا سال نهم لنگ میزنه ببینید مشکل از کجاست سال هفتم اونقدرام سخت نیست 

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

راهنمایی با ابتدایی فرق داره 

اون خیلی خوب های ابتدایی ملاک نیستن 

دختر شما درسش ضعیفه باید بیشتر وقت بذاره 

روش درس خوندنش باید با ابتدایی فرق کنه

صبح میشه این شب ، باز میشه این در ، صبر داشته باش

چون تازه وارد راهنمایی شده عادیه

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
مطمینی مادرا دروغ نمیگن؟ یعنی همه صفر میگیرن؟

همه صفر نمیگیرن ولی وضعیت نمره های کلاس خیلی بده یکی ۵ میشه یکی ۹ میشه مادرا گفتن خیلی کم پیش میاد بچه هامون نمره های ۱۹ یا ۲۰ بگیرن بیشتر از ۱۰ به پایین میگیرن 

همه صفر نمیگیرن ولی وضعیت نمره های کلاس خیلی بده یکی ۵ میشه یکی ۹ میشه مادرا گفتن خیلی کم پیش میاد ب ...

خب مادرا جمع شین یه نماینده بفرستین پیش مدیر ببینین مشکل بچه ها هستن یا نحوه اموزش

راهنمایی با ابتدایی فرق داره اون خیلی خوب های ابتدایی ملاک نیستن دختر شما درسش ضعیفه باید بیشتر وقت ...

من درس های ریاضیشون رو خوب بلد نیستم چون ریاضی زمان ما الان با ریاضی زمان اینا خیلی فرق داره 

تا جایی که بتونم کمکش میکنم ولی منم زیاد وقت نمیکنم خودش بیشتر وقتا کسی نیست کمکش کنه 

امیدوارم وضعیت درساش خوب بشه