2777
2789
عنوان

کمک فردا شی قراره مادرشوهرم با خواهر شوهرام و جاریم بیان خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 3022 بازدید | 127 پست
چقدر بدم میاد از اینکه یکی بهم بگه فیلم عروسیتو بیار ببینم مجردما😂 ولی بدم میاد

من عااااشششققق دیدن فیلمای عروسی ام ، غریبه و آشنا ، قدیمیو جدید ، اکسپلور اینستام فقط عروس دامادن 😅😅😅😅😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعله واقعانمونش عزیز ترین کسم، پدر نازنینمهمش ۶ ماهه فوت شدهبعد اینا دارن میان خونه من فیلم عروسیمو ...

خدارحمتشون کنه وای پس همین وبهانه میکردی میگفتی دوست ندارم تکراربشه خاطرات اذیتم میکنه 

خدا شاهده بخاطر شوهرم چیزی نگفتم وگرنه الان که من هنوز یکسال نشده پدرم فوت شده وقت فیلم عروسی دیدنه؟ ...

اخ ببخشیدمن فکرنمیکردم پدرتون جزهمون فوتی هاباشه منظورم فامیل های دورسن بالابودواقعاسخته راست میگی خودشون بایدبفهمن اون فیلم برای شماناراحت کننده هست 

متأسفانه همسرم امروز ۵۰۰ داده یه فلش نو خریده فقط تبدیل کرده ریخته روی فلش از دی وی دی که بتونه توی ...

شنا بهش نگفته بودی که چرا دوس نداری دوباره فیلم رو ببینی، هم بخاطر پدرتون هم حالت صورتتون تو فیلم که مکدر بوده

حالا که اینطور هست نوقع پخش فیلم خودتون رو مشغول کارای آشپزخونه و پذیرایی کنید  و نگاهتون رو عوض کنیدکه اذیت نشین بعضی وقتها باید بزازی یه ماجرا پیش بره چاره ای نیست