2777
2789
میشه بگی اون کیه؟ سنتی هست اشناس؟ یکم از ویژگی هاش میگی لطفا ؟ آخه خیلی نگرانم🥺

در یک نگاه عاشقت میشه غریبه س

عاشق نجابتت میشه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم عزیزشرمنده زیاد سوال زیاد میپرسمبه نظرتون واقعاً دوستم داره یا زورکی مونده ؟

واقعی

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

2805
قبول نمیشی دنبال مهارت میری و خوبه برات

عزیزم درسته دارم مهارت یاد میگیرم ولی میخواستم دانشگاه آزاد هم در کنارش برم ولی بین چندتا رشته مردد شدم میشه حستو بهم بگی ک کدوم رو آخر انتخاب میکنم؟!😢

میشه یه صلوات برام بفرستید...🙁😢
نه دنبال مهدی نرو حسم میگه یکم شیطنت داره

درسته میشه یه سوال دیگم بپرسممم؟🥺😂اخریش دیگه🥺

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

حس ششمم فعلا از کار افتاد😂

نه دنبال مهدی نرو حسم میگه یکم شیطنت داره

اون فرد چطوره برام مناسبه یا فرد مناسبی نیست؟الان هیچ ارتباطی نداریم

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

2810