2777
2789
آهان یعنی دو الی سه تا پیام میدهببخشید تا چند روز اینده؟

تا شنبه

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
میشه بگی چ رشته ایی تحصیل میکنم آیا ایندش خوبه ؟!آخه خودم مرددم

قبول نمیشی دنبال مهارت میری و خوبه برات

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

مرسی گلم خودمم همین حس رو دارم🌸گفتید م بیشتر حس داره یعنی ع هم درکل حسی داره اصلا یانه؟

ع سرکاریه

پوست گندمیموی لختچشم و ابرو مشکیهسکل معمولی رو ب لاغر

اولی و سومی درست بود🫠💔

برم دنبال مهدی پیداش کنم دوباره باهم باشیم؟یا موقعیت بهتر برام پیدا میشه؟❤️

[در هیاهویِ جهان در خلوتِ خود گمشده‌ام‌]-                  جایی‌‌ بمون‌‌ ك‌‌ قلبت‌ ‹ لبخند‌ ›‌میزنه!🗝'♥️'

حس من نمیگه چیزی شدهولی احتمالا تو دوره افسردگی یا چیزی هست ولی اتفاق جسمی نه

میشه بگی آخر چ رشته ایی تحصیل میکنم ؟! ایندش خوبه 

خودم خیلی مرددم

میشه یه صلوات برام بفرستید...🙁😢
کاوه هنوز دوستم داره ؟! رابطه به ازدواج ختم میشه؟!

بزن درروعه🤣🤣

میشه بگی بهش اعتماد کنم یا نه ؟ چطور آدمیه ؟

یه ذره قابل اعتماده

2810