2777
2789
خب من که نمیدونم کسی بیماری واگیردار داره یا نه

منظورم همون سرماخوردگی و این چیزا است 

وقتی طرف دچار باشه علایم دارد غیر از این شما وسواس دارید که مبادا طرف مثلا ناقل باشه !

طرف ها با ریکا شسته میشه تمیز میشه گوشتی که تو سینک شسته شده بدتر سینک رو آلوده می‌کنه و موقع پخت تاره میکروبش کامل می‌ره 

وقتی گوشت از کشتارگاه میارن زیاد هست خیلی وقتا میریزن رو هم بعد آویزون میکنن.فکرتو درگیر نکن.وسواس ب ...

آره کلا سخته

خیلی وقتا ظرف از توی ظرف تمیزا برمیدارم کثیفه مجبور میشم دستامو بشورم. مامانم روی تمیزی اصلا دقت نمیکنه

بخدا انگار بچه این خانواده نیستم بعضی وقتا فکر میکنم شاید تو بیمارستان جابجا شده باشم😬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با چی ضدعفونی کنیم؟

مواد طبیعی خیلی بهتره مثل جوش شیرین با سرکه یا آبلیمو

ولی ضد عفونی کننده های صنعتی هم که هست مثل اسپری چند کاره یا سیف یا تاید ...

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
منظورم همون سرماخوردگی و این چیزا است وقتی طرف دچار باشه علایم دارد غیر از این شما وسواس دارید که مب ...

آره وسواس دارم تا حدودی خودم میدونم

مثلا اضطراب اینو دارم که نکنه مریض بشم در صورتیکه میدونم هیچ قطعیتی در دنیا وجود نداره

چرا؟ گوشت رو میخوریم دیگه چرا کثیفه؟

تو مگه میدونی اون گوشتا تو چه شرایطی بوده و به دستتون رسیده؟ گوشتم که به طور طبیعی یکم باکتری های بد و این چیزا داره که وقتی میپزیش از بین میره

بعدم قبل خوردن شسته میشه دیگه اول میشوره بعد میزاره تو ظرف.

با اینکه کارش درست نیست ولی حساس نشو

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

مواد طبیعی خیلی بهتره مثل جوش شیرین با سرکه یا آبلیموولی ضد عفونی کننده های صنعتی هم که هست مثل اسپر ...

جوش شیرین سینک رو سیاه نمیکنه؟

خودم با دامستوس تمیز میکنم هروقت بخوام تمیز کنم

آره کلا سختهخیلی وقتا ظرف از توی ظرف تمیزا برمیدارم کثیفه مجبور میشم دستامو بشورم. مامانم روی تمیزی ...

خب شاید واقعا تمیز نمیشورن

الکی اسم نزار رو خودت

هی اعلان میاد باز میکنم میبینم لایکه 🫤                  #مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

آره وسواس دارم تا حدودی خودم میدونممثلا اضطراب اینو دارم که نکنه مریض بشم در صورتیکه میدونم هیچ قطعی ...

من هم مثل شما در خصوص زمینه اینکه نکنه در محیط عمومی از کسی ویروس سرما خوردگی بگیرم وسواس دارم

ولی شما باید این رو بدونید در اون محیط خانوادگی بزرگ شدید بدنتون مقاومت دارد در همون سطح پس سعی کنید کمتر تو فکرش برید برای خودت هم بهتره 

اما در محیط خانوادگی ام میران بهداشت از مال شما بیشتر بوده و بخوام با سطح بهداشت خانوادگی شما زندگی کنم امکان اینکه مریض بشم ببشتره

و اون قسمت که گفتید مادرتون سینک رو نمشوره حق دارید باید بعد از شستن میوه و سبزیجات و گوشت حتما سینک رو ضد عفونی کنه.

گوشت معلوم نیست دست چند نفر چرخیده و به اندازه کافی کثیف هست اما با پختن میکروبش کامل می‌ره بهتره که گوشت شسته نشه، و یک توصیه هر وقت مادرتون گوشت شست، شما سینک رو ضد عفونی کن که برای شستن ظرف ها تمیز باشه.

جوش شیرین سینک رو سیاه نمیکنه؟خودم با دامستوس تمیز میکنم هروقت بخوام تمیز کنم

نه چرا سیاه 

دامستوس هم خوبه 

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏