2777
2789
عنوان

چشمای بچمو فشار داده که گود شده کبود شده 🧸نتیجه تاپیکم

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 119 پست

یه چک میزدی در گوش اون بچه پدر سگ و بی مادر 🤬🤬🤬

❤️ لک لر ❤️                                                                                       لطفا ریپ نزن اگه مخالف نظرمی وگرنه :                                              گیرته مارم سرته مورم و چخو 😬😬😤😑

خوب کردیولی بیرون یکی بزن تو‌گوش پسر بچهتا دیگه اذیت نکنه

معاون به اون بچه گفته بود غلط  کردی چشماشو فشار دادی. مادر پسره امروز سر و صدا که اینجا محیط اموزشی هس میرم ازت شکایت میکنم. قرار سد رفت شکایت ما بگیم چیزی معاون نگفته. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افرین.منکه یه پسرسومی لیوانش خورده توسرپسرم کلاس اوله  من هیچی نتونستم بگم اخه گفتم حواسش نبوده پسره چی برم بگم بنظرشماها اشتباه کردم چیزی نگفتم

۷۵.۹۲۸۰

ی دخترم کلاس دختر منه کلاس اول و دوم رو تکرار پایه داشته هیکلشو درشت تر از دخترمه .همش اذیتش میکنه هلش میده .بردمش کلاس تقویتی از قضا ای بچه رو هم اوردن اونجا .امروزدیگه ز اصابم خورد شد زنگ زدم معلم تقویتیش گفتم ب مامانش بگو بیاد کارش دارم امروز برم ببینم چراانقد اذیت میکنه ب دخترشم میگم اذیت نکن انقد پرروعه تو خیابون دادمیزنه سره من .

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

همه این کارا درست ولی به بچتونم آموزش بدین از خودش دفاع کنه 

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

من بودم قشنگ یکی محکم میزدم تو گوش بچه که دیگه از این غلطا نکنه اگه چشم بچه کور میشد اون پدر مادر بی عرضش چیکار میکردن چقد حرصم گرفت ازشون 

ماشمالی ها دلمون اندازه یه دنیاست بیای شمال میفهمی ...  
افرین.منکه یه پسرسومی لیوانش خورده توسرپسرم کلاس اوله من هیچی نتونستم بگم اخه گفتم حواسش نبوده پسره ...

نه این جور چیزا پیش میاد از قصد نبوده ولی این بچه از قصد میکنه .

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
  با آدم چشم و دل سیر هرگز به مشکل نمی‌خوری!حرف می‌زنه و عمل می‌کنه،اصالت داره، خیانت نمی‌کنه!کنارش پیشرفت می‌کنی،حرمت بلده و پا پس نمی‌کشه،زخم نمی‌زنه، عقده نداره، مرهم می‌شه، رفیق می‌شه، یار می‌شه ...آدمی که چشم و دلش سیر باشه، به هیچی جز اینکه چه‌طوری باهاش رفتار می‌کنی اهمیت نمی‌ده!امیدوارم تو زندگیتون عاشق چشم‌هایی نشین که سیر نیست، چون زخمش تا سال‌ها باهاتون موندگاره؛عاشق چشم‌هایی بشین که سیره ...  تیکر بارداری نیست دوستان هعی نگید با این سن بچه داری 😐⁉️
معاون به اون بچه گفته بود غلط کردی چشماشو فشار دادی. مادر پسره امروز سر و صدا که اینجا محیط اموزشی ...

چه طلبکارم هستند

بچه آدم  تربیت نمی‌کنند بعد می‌فرستند مدرسه بقیه رو اذیت کنه

🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

افرین ...غلط کردن بچه چشمش اسیب ببینه چ غلطی میخوان بکنن

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
همه این کارا درست ولی به بچتونم آموزش بدین از خودش دفاع کنه

خاک تو سر من. مدرسه روز اول بهمون گفت به بچه هاتون یاد بدین اگر یکی زدش بره به معلم بگه و نباید اون بچه رو بزنه. منم حرف گوش دادم به پسرم گفتم. بچمم میگه من فقط جیغ زدم و بچه ها رفتن به معلم گفتن

2810