2777
2789
عنوان

همه فکر و ذکرم شده بچه

194 بازدید | 18 پست

نازایی ثانویه دارم با اینکه ی بچه دارم ولی آنقدر بیتابم که خودم هم نمی‌فهمم .... انتقال اول منفی شد......  خدایا میشه یعنی بعدی مثبت باشه ...خدا دامن همه منتظرت رو سبز کنه ..... ولی نمی‌دونم این حجم از اشتیاق برا چیه .... اونم بچه ای که قرار نیست ژن منو بگیره

تو که یکی داری میخوای چیکار دومی رو رها کن استرس نداشته باش اگر خدا بخواد میشه نشدم که تو یدونه داری

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

خواهر منم یه بچه داشت سر دومی ای وی اف کرد دومین بار گرفت.  سه قلو بودن تا زایمان یکیشون موند

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه  بچه داری زندگیتو‌ کن دیگه اگه بخواد بشه میشه

چرا انقد نگرانی؟

_الو مامان جونم سلام خوبی؟                                          _سلام مادر خوبم.                                                              _خدا رو شکر(و من خوشبخت ترینم)

بابا بچه برا چیته تورو قراااااااااان 

بیا منه نکبت رو ببر جای بچه ات

قول میدم ظرفارو بشورم.خرید کنم

حمام رفتی پشتتو لیف بزنم

جارو کنم

دستپختمم خوبه، غذام درست کنم 

بچه میخوا بیاری مثل من بشه ؟؟

کار نیست تو این داهاتی که ما زندگی میکنیم

مادرم دقیقه به دقیقه خر منو میچسبه کی میخوا بری سرکار

بابا خب نیسسسسسست

برم تن فروشی

جوابت چقدر نا محترمانه بود

خانوم محترم من خودمو مشکلاتم رو دارم میگم 

منظورمه قبلش جوانب رو بسنجید بعد یه بنده خدا وارد جامعه کنید

حالا من نامحترمم ؟؟

باشه تصمیم و برچسب زدن با شما

خانوم محترم من خودمو مشکلاتم رو دارم میگم منظورمه قبلش جوانب رو بسنجید بعد یه بنده خدا وارد جامعه کن ...

من برچسب نزدم عزیزم میگم به خودت احترام بزارو اینا رو به خودت نگو

مگه شما کارگری یا خدایی نکرده ه ر ز

من برچسب نزدم عزیزم میگم به خودت احترام بزارو اینا رو به خودت نگومگه شما کارگری یا خدایی نکرده ه ر ز

سلامت باشی 

من سگگگگگگم سگگگگگ

حتا اونم نیستم 

ارج و قرب اون حیوون با وفا از من بیشتره

بعضی وقتا فکر میکنم کاشکی یه چیزی بودم که زودی جذب طبیعت شم و دیگه کمتر درد و عصیان رو متحمل بشم