2777
2789
عنوان

بامداد خمار

| مشاهده متن کامل بحث + 118 بازدید | 23 پست
چکیلین‌ بشیر‌ گلیر🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️۹۵کیلو ام

اگه خواستی توام بیا کنارمون باش

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

تو چه مدت تونستی اینقدر کم کنی؟چندماه؟

من از مرداد ماه تا دی ماه ایطرفا بود تقریبا ۵ماه

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی خب من الان تیکرمو به روزرسانی میکنم قرار وزن کشی باشه برای شنبه ها تا جمعه ها پرخوری نکنیم

باشه موافقم عزیزم 

باردار نیستم تیکر کاهش وزنمه ایشالله ک بهش میرسم😘همراه گروه خزان نارنجی☺️وزن ۱۳آذر ۹۲۸۰۰🤐وزن هدفم تا پایان سال ۷۵هست  وزن ۲۰اذر ۹۰‌.۲۵۰🫢
حرکاتت اروم بود یا تند تند تفس نفس میزدی؟

نه خیلی اروم من ی سری ورزش دارم کلیپ هستن حرکاتش اسون هستن از رو اون انجام میدادم

من از مرداد ماه تا دی ماه ایطرفا بود تقریبا ۵ماه

تقریبا پنجاهمم وقت داریم تا عید

من فک کنم الان دیگه ۸۸ شدم 

فردا صبح اول وقت وزن میکنم اینجا اعلام میکنم 

بعد هرروز پیگیر هم باشیم و مقدار کالری مصرفی و ورزشمونو اعلام کنیم تا عید 

جدی باش فقط لطفا

ممنونم 

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

نه خیلی اروم من ی سری ورزش دارم کلیپ هستن حرکاتش اسون هستن از رو اون انجام میدادم

ممنونم که بهم انگیزه دادی شروع کنم

عزیزم من دیروز ی نون روغنی محلی خوردم با ی مقدار عدس پلو  و سالاد البته ک سس هم داشت ولی تا دلت بخاد چای خوردم😑همینا فقط فعلا نمیتونم یهو کم بخورم میترسم نتونم

راستش میخام ی وعده رو حذف کنم ی خیلی خیلی کم بخورم موافقی؟؟ 

عزیزم من دیروز ی نون روغنی محلی خوردم با ی مقدار عدس پلو و سالاد البته ک سس هم داشت ولی تا دلت بخاد ...

سلام 

واقعا شرمنده این دوروز نبودم ولی فکر نکنیا جا زدم و نامنظمم 

اومدم دیگه بانظم

عزیزم من دیروز ی نون روغنی محلی خوردم با ی مقدار عدس پلو و سالاد البته ک سس هم داشت ولی تا دلت بخاد ...

خب من امروز صبح وزن کردم دیدم تو دو سه ردز دو کیلو باز چاق شدم 🐱

امروز صبح وزن کردم وزن شروعم ۸۸ هست

شب قبل خواب مقدار کالری مصرفی مو میگم بهت

ورزشم قراره پیادع روی کنم