2777
2789
عنوان

عکس تولد پارسال ‌‌امسالم کنار هم بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 986 بازدید | 74 پست

اسی بزار ببینیم

مهربان بسیار دیدم...هیچکس مادر نبود...               پسرم عاشقتم، عاشقی و دوست داشتن و با وجود تو یاد گرفتم...❤                                                        مرا از دور تماشا کن.... من از نزدیک غمگینم...              
طبق یه قانون نانوشته در نی نی سایت اگه بخای عکس بزاری و اول از خودت تعریف کنی ،این مرحله رو باختی و ...

باید دوباره تاپیک بزنه بگه بخاطر قیافم افسردگی گرفتم می‌خوام خودکشی کنم اونموقع یه جوری بهش اعتماد بنفس میدن که سلنا گومز هم به چشمش نمیاد😂

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم بهتر شدی

هم پوستت خوب شده هم مژه هات بهت میان

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
درکل معمولی هستی حتی از معمولی پایین تر از پارسالم مژه اضافه کردی بخودت

دیگه انصافا بنده خدا از معمولی پایین تر نیست😐

قیافش خوبه مشکلی نداره

اسی پوستتو چکار کردی چه خوب شده  

فقط 13 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا! من در کلبه ی فقیرانه ی خود چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری؛ من چون تویی دارم و تو چون خود نداری  

پوستتون بهتر شده انشالله روزگار به کامتون باشه

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
2810