2777
2789
عنوان

میخوام با مامور برم بچمو از شوهرم بگیرم 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 881 بازدید | 50 پست
@مامان1پرانرژی

عزیزم میدونم سختته. ولی ب هیچ عنوان ضعف نشون نده.

اینا میخوان تو کوتاه بیای ک ظاهرا دارن موفق میشن

بچه ت هم اگه واقعا دوسش داری بدون بهش خوش میگذره چون اگه بد میگذشت یا اذیت میشد بهانه گیری میکرد مجبور بودن بچه رو بیارن

خودت ک تو‌آتیشی بزار بچه ی چند روز هوایی هم میخوره سرحال قبراق میرانش مطمئن باش. فرض رو‌ بر این بگیر بچه ت رفته چند روز مسافرت

ب هیچ عنوان نگو داداشش داره بهانه گیری اونو میکنه

فعلا واکنش نشون نده تا ببین شوهرت چکار میکنه

اون بچه نگه دار نیست مطمئن باش

ترسناک تر از هر موجودی روی کره زمین اونایی هستن ک جهان بعد از مرگ رو قبول ندارن...اللهم عجل لولیک الفرج
@رزمشکی57 @مرمری1372 @prettywoman @مادر70 @سمانه65

.غزل جان..حرف گوش نمیکنی.....ما همه گفتیم حالتو درک میکنیم،ماهم مادریم...راضیم کتک بخوریم،گرسنگی بکشیم.هربلایی سرمون بیاد فقط بچهامون کنارمون باشن..دلخوشیمون بچهامونن....میگیم حالا که مال شما به این مرحله رسیده،و قهر کردی به قول قدیمی‌ها میختو محکم بکوب بعد برگرد....بخاطر بچها از خودت نقطه ضعف نشون نده...بگو من بچهارو نمیخام دوتاشون ببر...بقرآن نمیتونه نگهداره...بچها بی تابی شما رو میکنن...بچه ی ۳ ساله دستشویی نیاز داره باید کسی ببره و بشورتش...بچه ی یک ساله بی خوابی داره..گریه های شبانه داره..باور کن به حدی میرسه که شوهرت و مادرش باید همدیگرو بزنن.مادرشوهرت سنی ازش گذشته.حوصله نداره بچهارو نگهداره...بگو نمیخای ببر بهزیستی بزار...شما سفت و سخت بگیر ..میان شمارو میزارن رو سرشون میبرن....بدون شرط و شروط نرو...شرطها رو بنویسین تو دادگاه امضا کنه که زیرش نزنه...پدرت پشتته بنده خدا میخاد کاری کنه که اینروزا دوباره پیش نیاد....داره محکمکاری میکنه..من با پدرت موافقم....

غزل جان من شوهرم تو راهه داره میاد. ی کم کار دارم،،ببخشید که دیر به دیر سر میزنم به سایت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@رزمشکی57 @مرمری1372 @prettywoman @مادر70 @سمانه65

تحمل کن 

دلتو سنگ کن و صبر کن الان خیلی زوده ده روزی تحمل کن میاد

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

اسی جان کوتاه نیا، صبر کن. 

مهریه ت رو بگیر، حتی اگه ماهیانه مبلغ کمی باشه. 

همسرت مجبوره و باید بره سر کار، نمیتونه کل روز از بچه نگهداری کنه. مادرش هم از گردش و تفریحش نمیزنه تا بشینه خونه بچه ی تورو نگه داره، هیچ آدم دیگه ای هم این کارو نمیکنه چون بچه کوچیکه، دردسرش از یه بچه ی ده ساله بیشتره، بهانه میگیره، گریه میکنه، دستشویی داره، گشنه ش میشه، لجبازی میکنه، باید یکی باشه ببرتش پارک، کلی خرج داره، دلش مامانشو میخواد و کلی چیزهای دیگه. 

پس تحمل کن چون هیچ کس مثل مادر نمیشه و تحمل نمیکنه. 

اینها به مرگ گرفتن که به تب راضی بشی. 

کاربر سال 98 هستم
اسی جان کوتاه نیا، صبر کن. مهریه ت رو بگیر، حتی اگه ماهیانه مبلغ کمی باشه. همسرت مجبوره و باید بره س ...

بگیرم مهریع رو 😪 حس بد و خحالتی دارم ک مهریه بگیرم و برگردم 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!