2777
2789

خانواده دختره همسایه مادرشوهرمه و کاملا میشناسیمشون به یه دلیل خاص هم رفت خاستگاری براش.اما با این حال صبح تا شب تعریف میده پیش همسرم پیش من و همه 

اوایل ازدواج ما کاری کرد که با خانولده من قطع رابطه کنه الان اینقدر پیش همسرم تعریف مادرشوهر همسرم را میده که از تو خوشش میاد و تو رو دوست دارن و.... از تو تعریف میکنن 

پیش همسرم بیشتر میگه اون دخترشون که عروس فلانیه مادرشوهرش چقدر ازش راضیه چقدر دوسش دارن. مادر زن داداشت چقدر خوبه چه کدبانو چه خانوم چون مادرشوهرم را میشناسم و حرفاشو با تیکه میزنه یعنی میخاد بگه از خانواده زن تو بهترن. اینو گفت و اونو گفت و....شاید تو یک ساعت هزارتا جمله به همسرم تلفنی یا حضوری میگه.

من دیروز زنگ زدم حالش را بپرسم گفتم خوبی گفت ن فلان جام درد میکنه گفتم خو بیابیرو دکتر برگشت گفت شوهر خودم که محل نمیزاره شوهر تو هم که پسرم باشه دیگه بدتر ن پسرم مثل پسرا مردمه ن شوهرم مثل شوهرا با من خیلی بد حرف میزنه در کل اما پیش همسرم همش در حال خودشیرینی و چابلوسی 

عروس جدید هم که فقط در حال تعرف ازشه حس میکنم هیچ شانس ندارم و هرچی خوبی کنم نتیجه عکس میده 

۲۰۰ میلیون دادن همین پسرشون که نامزد که و عقد کنه همشم تعریف نامزدشو  را میدن منم یه خوبی کنم مثل طلبکارا یا به عنوان وظیفه رفتار میکنه

جان جانانم💗💕

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوری و دوستی ،تازه اولاشه ،بزار مدتی بگذره بعدببین از دست همون عروس کفری میشه

خوبه ۲۰ سال همسایه شونه و مدام تعریف میده حالا کامل میشناسیمشون دختره اهل دوست پسر بوده و پدرش هم معتاده اینارم میدونست و رفت نامزدش کرد

جان جانانم💗💕

اولشه عزیزم ،بعد هم یه سری ها اخلاقشان اینه مادرشوهر من پیش هر عروس از اون یکی عروس تعریف میکنه که طرف مقابلش رو کم ارزش جلوه بده در واقع هیچکدوم براش ارزشی ندارن فقط این رو کرده سلاح مثلا،من خودم کلا اهمیت نمیدم منم همراهش تعریف میکنم از جاری اون یکی میگه من پشت سرش دوتا تعریف میکنم الآن دیگه جلوی من نمیگه ولی همچنان از بقیه نقطه ضعف گرفته اذیتشون میکنه

***میشه لطفا برای حاجت روا شدنم یک صلوات بفرستید***[انشاالله که به هر آن چه میخواهی برسی]
2810