2777
2789
عنوان

شوهرم از هیکلم راضی نیست

| مشاهده متن کامل بحث + 440 بازدید | 32 پست
عزیزم شاید میخواد حس خوب خوش هیکل بودن را برای همیشه تجربه کنی ...باید از خودش بپرسی ...اگه خودش اهل ...

نه خودش نمیره اما من خودم مربی بدنسازی هیکلم خوبه اما من توپر و درشتم 

خب چیکار کنم استخون بندیم درشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

هیچی والا هیکل معمولی باشگاه نرفته و نمیره من مدام بدنسازی میرفتم مربی هستم

جالب خودشون هیچ چیز خاصی ندارن فقط توقعات بالا دارن اهمیت نده و همیشه خودتو تعریف کن

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

چرا ناراحت شدی؟ ورزش برای سلامتی خودت خوبه . هیکلت هم بهتر بشه خودت از همه بیشتر کیف میکنی .تو هم به ...

اون کارش جوریه که نمیتونه بره دوست ندارم بهش فشار بیارم خسته بشه 

تما حس کردم از هیکلم خوشش نمیاد چون توپر هستم 

فقط نظرات، یعنی‌ اینجا‌ نظر‌ پرسیدن‌ برابر با تخریب واقعی زندگی‌ زناشوئی ...

چرا برای هر موضوعی گارد‌ میگیرید، الان برعکسش و میگفتم باز حرف برای گفتن داشتید 

استارتر لزوما ب معنی‌ ناراضی بودن و... نیست 

احتمالا هیکل فعلی‌ شما رو دوست داره، اصرارش برای باشگاه‌ اینه ک همین هیکل‌ و حفظ کنی ... دوست داره انرژی خوب داشته باشی و ورزش کنی

شایدم اینکه مربی هستی ، شغل داری، یه سرگرمی‌ مفید داری و دوست داره

چرا همش دید منفی؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
جالب خودشون هیچ چیز خاصی ندارن فقط توقعات بالا دارن اهمیت نده و همیشه خودتو تعریف کن

دقیقاااااا

من قدم بلند هست و هیکل درشتی دارم ولی شکم ندارم بد فرم نیستم اما داشتم خب اول اومدن خواستگاری منو دیدن

اولام هی میگفت قدت چنده وزنت چنده 

اون کارش جوریه که نمیتونه بره دوست ندارم بهش فشار بیارم خسته بشه تما حس کردم از هیکلم خوشش نمیاد چون ...

اینجوری فکر نکن . اتفاقا چون هیکلت قشنگه دوست داره ورزش کنی همینجوری بمونی

من عاشق نی نی سایتم . میتونم نظرات مختلف رو ببینم ، از اونی که حرفای خوب زده ممنونم ، بخاطر وقت و انرژی که گذاشته ، از اونی که حرفای بد گذاشته هم ممنونم چون باعث شد هم شخصیتم رشد کنه و هم یاد بگیرم زود عصبانی نشم و جواب همرو ندم . خالق خودت باش تا مخلوق دیگران نباشی . زاد روز ۴۰ سالگیم فهمیدم خودم از همه مهمتر بودم ولی نمیدونستم .اگه میخای فقط خوبیای بقیه رو ببینی هیچ وقت بدی خودت رو نشون نده . زندگی بدون عشق هیچ ارزشی نداره .

عزیزم باشگاتو ول کنی وزنت از قبل باشگاه رفتنت هم بیشتر میشه 

من دوستی داشتم که لاغر بود یه مدت رفت باشگاه بعد ول کرد یهو خیلی چاق شد بخاطر خودت میگه بعدا پشیمون میشی

باشگاه برای سلامتی هم خیلی خوبه خلاصه بدتو نمیخواد که میگه باشگاهتو ول نکن

دقیقاااااامن قدم بلند هست و هیکل درشتی دارم ولی شکم ندارم بد فرم نیستم اما داشتم خب اول اومدن خواستگ ...

آلارم داره رابطت بنظرم ،،، خوشم نیومد خودم تپلم ته قلبم میدونم بابد رژیم بگیرم ولی هیچوقت پیش شوهرم نمیگم ک پررو نشه سیاست داشته باش توام ازش ایراد بگیر بذا اعتماد به نفس الکی نگیره

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

فقط نظرات، یعنی‌ اینجا‌ نظر‌ پرسیدن‌ برابر با تخریب واقعی زندگی‌ زناشوئی ...چرا برای هر موضوعی گارد‌ ...

بله درسته اینم هست🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

آخه من قد بلند و توپر هستم قبلا هم پرسیده ازم قدت چنده وزنت چنده شایدم طبیعی من حساسم 

جاریم و مادرشوهرم قدشان کوتاهه بعد جاریم لاغره پیش اونا خیلی داشتم یکم اعتماد به نفسم از بین میره

عزیزم باشگاتو ول کنی وزنت از قبل باشگاه رفتنت هم بیشتر میشه من دوستی داشتم که لاغر بود یه مدت رفت با ...

اره یه مدت به خاطر کنکورم ولش کردم خیلی چاق شدم خیلییییی 20 کیلو اظافه کردم 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️بله درسته

بله درسته اینم هست🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️آخه من قد بلند و توپر هستم قبلا هم پرسیده ازم قدت چنده وزنت چنده شا ...

اولا همیشه اعتماد‌ بنفس داشته باش، دوما همیشه ک نباید همه چی و منفی دید و با دید منفی قضاوت کرد

واقعا شاید منظور خاصی‌ نداره و صرفا میخواد رو فرم باشی و بری ورزش و....

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
آلارم داره رابطت بنظرم ،،، خوشم نیومد خودم تپلم ته قلبم میدونم بابد رژیم بگیرم ولی هیچوقت پیش شوهرم ...

خب طبیعتن من ازش سرم اینو همه میگن 

اما خب من اصلا تا حالا ورنشو نپرسیدم بهش نگفتم چاق شو لاغر شو باشگاه برو هیچچچچچ ایرادی نگرفتم

خب طبیعتن من ازش سرم اینو همه میگن اما خب من اصلا تا حالا ورنشو نپرسیدم بهش نگفتم چاق شو لاغر شو باش ...

خو عین خودش باش تا معنی حرفاشو بفهمه یاد بگیره وقتی میاد خاسگاری طرف چشاشو باز نگه داره