2777
2789

بچم یک سالشه شیرخودمو میخورد چندروزه انگار میخواد دندون دربیاره کلافه اس و درد داره همش سر سینه منو گاز میگرفت سینه هام خون راه میوفتاد دیگه دیروز تا گاز گرفت من جیغ زدم از دیروز تاحالا شیر نخورده حتی دوشیدم ریختم تو شیشه نخورد 😭هیچیم نمیخوره چکارش کنم؟؟؟ قبلا حداقل تو خواب میخورد الان توخواب میخواستم بهش بدم هلم میده عقب 😭ازبس این چندروز از زخم سینه هام نالیدم شوهرم میگه بیا ازبس کفر گفتی بچه دیگه شیر نمیخوره

بچه ترسیده

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

منم سر همین موضوع بچه ۹ماهمو از شیر خودم گرفتم و شیرخشک رو جایگزین کردم 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

عزیزم بچه ترسیده 🥺 نوک سینه ت رو شیرین کن ببین میخوره؟ 

یه صدقه کنار بذار چهار قل بخون

من اینقدر نگران بودم این کارا رو کردم بچه م دو ساعت بعدش شیر خورد

البته پسر من دو ماهشه و اونم ترسیده بود که نمیخورد

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
چکار کنم ترسش بریزه؟

بیشتر مامانای قدیم بلدن چیکارکنن از بزرگتری کسی بپرس

تازه الانم ک یکسالشه عب نداره کم کم عادتش بده غذا

فقط 7 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
منم سر همین موضوع بچه ۹ماهمو از شیر خودم گرفتم و شیرخشک رو جایگزین کردم

چجوری جایگزین کردی راحت گرفت شیرخشک رو، بچم حتی بلد نیست پستونک و مک بزنه سرشو فقطگاز میزنه، به خدا سرسنه هام سوراخ شده از جا دندوناش، طفلک بچمم اذیته

سلام عزیزم 

همیشه هم دندون گرفتن سینه واسه درآوردن دندون نیست ممکن شیرتون سیرش نمیکنه که دندون میگیره براش شیر خشک بگیر کنار شیر خودت بهش بده.

غذایی نخوردی که شیرت بو بگیره و بچه نخوره؟؟

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  
2810