2777
2789
عنوان

تروخدا اگه تجربه دارید جواب بدید دارم اشک میریزم از دلواپسی

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 25 پست
چجوری جایگزین کردی راحت گرفت شیرخشک رو، بچم حتی بلد نیست پستونک و مک بزنه سرشو فقطگاز میزنه، به خدا ...

شیرخشک تروویتال بهش دادم ک سبک باشه براش 

سری شیشه هم اورتودنسی بود 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

چون جای دندونش درد میکنه لج داره

دندونیش رو نیم ساعت بزار تو فریزر بعد روی لثه هاش ماساژ بده تا آروم بشه بعد سینه اتو بزار دهنش ان شاءالله میخوره

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همینکارا کردم نگرفت 😭

باید از سرش بره نگران نباش 

بیشتر بهش غذای کمکی بده گرسنه نمونه بعد بغلش کن حمایت عاطفی خیلی مهمه

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️
سلام عزیزم همیشه هم دندون گرفتن سینه واسه درآوردن دندون نیست ممکن شیرتون سیرش نمیکنه که دندون میگیره ...

سلام عزیزم،ممکنه شیرم کم باشه چه شیرخشکی بگیرم؟ چجوری پستونک بهش بدم اخه اصلا بلد نیست پستونک و مک بزنه فقط گاز میگیره پستونک

2805
سلام عزیزم،ممکنه شیرم کم باشه چه شیرخشکی بگیرم؟ چجوری پستونک بهش بدم اخه اصلا بلد نیست پستونک و مک ب ...

من نان میدادم به بچم خوب بود مشکلی نداشت و بهش ساخت.

وقتی تو شیشه حل کنی بهش بدی و گشنه باشه میخوره یاد میگیره

خدایا درونم طوفانی بر پاست خودت آرامش کن،میدونم به زودی حال دل منم خوب میشه به امید خودت... لطفاً واسه سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنید  
سلام عزیزم،ممکنه شیرم کم باشه چه شیرخشکی بگیرم؟ چجوری پستونک بهش بدم اخه اصلا بلد نیست پستونک و مک ب ...

دختر منم دندون میگرفت که زخم میشد متوجه شدم از گشنگی هست شیر خشک که بهش دادم دیگه دندون نگرفت

حتما امتحان میکنم بازم ممنون عزیزم

خواهش میکنم امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم