2777
2789
عنوان

دارم دق میکنم چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1190 بازدید | 97 پست
پس چطور میدونه؟

بچه اسی شیطونی کرده شوهر مضخرفشم گفته اینو ببر تو قبرستون چال کن من حتی با تایپ کردن حالم خراب شد الهی خدا به زمین گرم بزنه این مرد رو

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بچه اسی شیطونی کرده شوهر مضخرفشم گفته اینو ببر تو قبرستون چال کن من حتی با تایپ کردن حالم خراب شد ال ...

بله عزیزم فهمیدم اشتباه برداشت کرده بودم

خودکشی؟ ضعیف ترین و احمق ترین آدما انتخابش میکنن. غیرت داری پاشوشرایطتتو عوض کن ببین هییییچ بهونه ای قبول نیست فقط تنبلی خودته پس خودتو با این چیزا گول نزن اینجام دنبال ترحم نباش.. یادت باشه "درد یا لذت کاری که انجام میدی نمیمونه اما افتخار یا شرمندگیش چرا".. هرراهی ک از همه اسون تره قطعا اشتباه ترینه و 99 درصد مردم اونو انتخاب میکنن..لطفا به من یا هرکس دیگه ای نگو خوشبحالت ❌ بگو خوشحالم برات ✅.. با حسودی و حسرت فقط زندگی شما تباه میشه پس عمل کن بهش رفیق.. از ادمای انرژی منفی و غرغرو بیزارم با من درددل نکنید بجاش راهکار بخواید همه جوره هستمتون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه اسی شیطونی کرده شوهر مضخرفشم گفته اینو ببر تو قبرستون چال کن من حتی با تایپ کردن حالم خراب شد ال ...

اونم در صورتی که تازه از مراسم ختم یه بچه برگشته بودیم حای دعا برای بچه خودمون!!

دخترم ۵سالشه مثل فرشته هاست

مرتیکه کثافت چطور دلش اومد یخدا من بودم اونقدر میزدم تو دهنش خون بالا بیاره 

من خودم بچه دارم میفهمم بچه چقدر عزیزه

خدا هیچ مادری رو غم اولاد نده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به قدر ی حالم بد شد دوساعته دارم کریه میکنم

گریه نکن عزیزم 

خدا به بچه ات طول عمر بده 

حق داری ناراحت بشی 

ما مادرا دین و ایمونمون بچه هامون هستن...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
هنگ کردم بچم یهو زد زیر گریه انقدر وحشی بود ترسیدم فقط گفتم ایشالا تو روچال کنن یه جماعت راحت شیم

میگفتی لال بشی ایشالا ناراحت نباش با گفتن اون چیزی نمیشه ولی به روش بیار ک ناراحتی

گریه نکن عزیزم خدا به بچه ات طول عمر بده حق داری ناراحت بشی ما مادرا دین و ایمونمون بچه هامون هستن.. ...

ببین اونم وقتی از ختم بچه برگشتیم و دیده چقدر سخته از دست دادن بچه

ببین اونم وقتی از ختم بچه برگشتیم و دیده چقدر سخته از دست دادن بچه

نفهمه و صدرصد زیر دست یه نفهمتر از خودش بزرگ و تربیت شده

1
5
10
15
20
25
30
35